| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Muse u Kultura i Zabava forumu; Muse To je progressive rock bend osnovan u Teignmouth, Devon 1997-e. Clanovi:Matthew Bellamy (vocals, guitar, keyboards), Chris Wolstenholme (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| B1atch | Muse Muse To je progressive rock bend osnovan u Teignmouth, Devon 1997-e. Clanovi:Matthew Bellamy (vocals, guitar, keyboards), Chris Wolstenholme (bass guitar, keyboards, vocals) i Dominic Howard (drums, percussion). Na Black Holes and Revelations s njima je svirao jos i Morgan Nicholls (keyboards). Sviraju:alternative rock, progressive rock, classical music, funk i metal. Diskografija- October 3, 1999-Showbiz June 17, 2001-Origin of Symmetry September 21, 2003 -Absolution July 3, 2006-Black Holes and Revelations To je sve ukratko o njima...pa molio bi vase komentare i misljenja o ovom bendu stavljate tu. p.s. nadam se da ne postoji tema o muse (vec) ![]()
__________________ 353 315 29 49..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Muse pjesma starlight je suuuuuuper. inače ih neslušam baš,al starlight slušam dan i noć... predobra pjesma... =)
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: Muse Ne nađem često u ovoj novoj glazbi nešto što mi se sviđa, ali MUSE su genijalci! Sram me uopće priznati da sam, kada sam našao link sa popisom njihovih pjesama, zaključio da pola pjesama koje su oni svirali uopće ni nemam! Evo vam link: Category:Songs - Muse Wiki: Supermassive wiki for the band Muse |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
![]() | Re: Muse U j....te! Sad sam našao torrent za njihovu kompletnu diskografiju i velika je "samo" nešto ispod 2 GB!!! Nije to nešto za nekoga tko nema flat! ![]() Zadnji Uredio 4_8_15_16_23_42 : 25-10-07 u 22:33. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muse Svaki albzm od Muse imaš za kupit u Dallasu, Aquariusu i sl. Ovo ostalo od te diskografije su vjerojatno bootlezi iliti snimke koncerata te singlovi... A možeš ih i naručit na Cedeterija.hr Nismo takva banana republika što se tiče cd-a ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Muse Albume posjedujem a u cedeteriji ima samo ABSOLUTION BOX (za koji ni ne piše cijena) i dvd-i! A fali tu još dosta toga od njih! Možda se i taj ostatak jednom nađe kod nas u prodaji! Čekam do tada! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muse A što ti točno treba? Singlovi, bootlezi? Sve šta oni imaju u ponudi na site-u od glazbe je ovo Muse - Online Store Pa možeš i preko njih naručit vrlo vjerojatno...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: muse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:11.

isplati se