| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Naj...basisti u Kultura i Zabava forumu; Kad već imamo bubnjare i gitariste što bi i ovaj bitni faktor preskočili... Pišite, nabrajajte, kenjajte itd... Men' najdraž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Naj...basisti Kad već imamo bubnjare i gitariste što bi i ovaj bitni faktor preskočili... Pišite, nabrajajte, kenjajte itd... Men' najdraži i najbolji pokojni Cliff Burton iz Metallice, nažalost tragedija koja se dogodila sredinom 80-ih na Metallicinoj europskoj turneji je prerano prekinula život ovog talenta. Od ostalih tu su Flea iz Rhcp koji mi ima onako unique stil sviranja i popratnih aktivnosti ![]() I da ne zaboravim Steve Harris-a iz Maidena, bog osobno ..
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj...basisti Eo pošto mi je dosadno da vam predstavim svog favorita ![]() Steve Harris: Mnogi ga nazivaju i dušom Iron Maidena. Vjerujem i s pravom. Osim što je basista jednog od najpoznatijih metal bendova svih vremena Steve Harris je i njihov tekstopisac, ali i glavni osnivač grupe. Bez njega bi svaka stvar zvučala bezlično. Osobno me kod njega fascinira mašta kojom piše sve pjesme. Za vrijeme jedne od turneja umro mu je otac i tada je napisao veliki hit Maidena Blood Brothers. Pošto nema nikakav film Harrisa u akciji evo jedan kratak tribute. Zanimljivo je da je Steve trebao postati profesionalni nogometaš, ali je na sreću svih nas ljubitelja metala odabrao pravi put ![]() Ipak evo Harrisa u akciji s loptom ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbasisti |
« NOTE
|
Paco de Lucia »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.