| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Naj... bubnjar u Kultura i Zabava forumu; Vidim da niko nigdje ne priča o ovim članovima bendova iako ja obožavam bubnjarske dionice jer daju cijeli smisao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naj... bubnjar Vidim da niko nigdje ne priča o ovim članovima bendova iako ja obožavam bubnjarske dionice jer daju cijeli smisao i ritam pjesmi... Evo nekaj od mene... Nicko Mcbrain - Iron Maiden John Dolmayan - Systhem of a down Lars Ulrich - Metallica Eto nadam se da ima ljubitelja bubnjarskih radova na ovom forumu ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj... bubnjar Najdraži mi je... Jack Irons (ex RHCP i ex Pearl Jam) A zanimljiv mi je i Chad Smith (sadašnji RHCP drum man)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bubnjar, naj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

Nisam to zna...