| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolja pjesma od Riblje čorbe u Kultura i Zabava forumu; O kako je lepo biti glup- to je moj favorit... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolja pjesma Riblje čorbe | |||
| Na zapadu ništa novo | | 1 | 4.55% |
| Nemoj da ideš mojom ulicom | | 3 | 13.64% |
| Volim volim volim žene | | 0 | 0% |
| Svirao je Dejvid Bovi | | 0 | 0% |
| Balada o Žiki Živcu | | 0 | 0% |
| Muzičari koji piju | | 0 | 0% |
| Pogledaj dom svoj anđele | | 1 | 4.55% |
| O kako je lepo biti glup | | 2 | 9.09% |
| Amsterdam | | 0 | 0% |
| Još jedna cigareta pre spavanja | | 1 | 4.55% |
| Kad sam bio mlad | | 0 | 0% |
| Avionu slomit ću ti krila | | 2 | 9.09% |
| Da , to sam ja | | 0 | 0% |
| Dobro jutro | | 2 | 9.09% |
| Baby baby , i dont wonna cry | | 0 | 0% |
| Kad padne noć | | 1 | 4.55% |
| Lud 100 posto | | 0 | 0% |
| Lupa bubanj zveči zvečka | | 0 | 0% |
| Sutra me probudi | | 1 | 4.55% |
| Draga , ne budi peder | | 0 | 0% |
| Dva dinara druže | | 2 | 9.09% |
| Kazablanka | | 0 | 0% |
| Lutka sa naslovne strane | | 3 | 13.64% |
| Pekar lekar apotekar | | 1 | 4.55% |
| Egoista | | 0 | 0% |
| Namoj srećo , nemoj danas | | 0 | 0% |
| Roken rol za celi kućni savet | | 2 | 9.09% |
| Amsterdam | | 0 | 0% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolja pjesma od Riblje čorbe A di je Govnovalj..... ![]() Meni najdraža stvar....i ona Ja sam rođen namrgođen.....vidim se u njima.... ![]() od ovih, neznam, ako ima Prevara glasaću za nju....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolja pjesma od Riblje čorbe ima ih jako puno dobrih, ovisi o raspoloženju ali slažem se sa wamp, kad hodaš mi je nekako posebna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja pjesma od Riblje čorbe uh, teškom mukom glasao sam za avionu slomiću ti krila, a izdvajam još muzičari koji piju, kazablanka, volim volim žene, pekar lekar apotekar, na zapadu ništa novo. stvarno je teško izabrati samo jednu. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolja pjesma od Riblje čorbe Poruka rudarima u štrajku - Hebite im majku! Dok na ruci imaš prst - ne mora da bude čvrst! .....................................................................Bora Čorba
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:27.