| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolja pjesma od thompsona u Kultura i Zabava forumu; meni su: sine moj prijatelji golubovi bijeli ej haj pjesme naše lijepa li si... |
| Vidi Rezultate Anketa: najbolja stvar od thompsona je? | |||
| Anica - Kninska kraljica | | 3 | 10.00% |
| Čavoglave | | 6 | 20.00% |
| Dan dolazi | | 1 | 3.33% |
| Diva Grabovčeva | | 1 | 3.33% |
| Dolazak Hrvata | | 4 | 13.33% |
| Ej haj pjesme naše | | 2 | 6.67% |
| Geni Kameni | | 4 | 13.33% |
| Golubovi bijeli | | 3 | 10.00% |
| Grkinja | | 3 | 10.00% |
| Iza devet sela | | 2 | 6.67% |
| Kletva kralja Zvonimira | | 8 | 26.67% |
| Lijepa li si | | 10 | 33.33% |
| Lipa Kaja | | 3 | 10.00% |
| Moj dida i ja | | 8 | 26.67% |
| Moj Ivane | | 2 | 6.67% |
| Prijatelji | | 6 | 20.00% |
| Sine moj | | 4 | 13.33% |
| Stari se | | 3 | 10.00% |
| Vjetres dinare | | 5 | 16.67% |
| Zašto si se okomila ne me | | 2 | 6.67% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolja pjesma od thompsona Geni kameni Grkinja Lijepa li si Moj dida i ja Stari se
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona Hm, fale stare stvari od Tonsona. One koje su meni najbolje - ljubavne kao "Ka bez duše" ili "Ima nešto vrijednije od zlata"...ovo ostalo je samo skupljanje para na patriotskoj razini
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolja pjesma od thompsona A gdje je Rosa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona Tamburaška Sviraj, svirče Nek' ti prsti pletu, udala se jučer, jedina na svijetu Nema konja niti cura, da me želja prođe, jer kad na tren sklopim oči, ona opet dođe... Ljubio sam jednu ženu, s drugom zoru čekao, i da mi je sve na svijetu, to joj nisam rekao, čekala me četri zime, četri duge jeseni, da se smiri ovaj Đavo, koji živi u meni... Noćas vino mene pije, žao mi je, žao mi je, noćas vino mene pije, žao mi je, žao mi je
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolja, pjesma, thompsona |
« AC/DC
|
VAŠA PJESMA??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:00.