| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolja pjesma od thompsona u Kultura i Zabava forumu; Ni jedna, jer ne slusam, i ne volim tomsona..... |
| Vidi Rezultate Anketa: najbolja stvar od thompsona je? | |||
| Anica - Kninska kraljica | | 3 | 10.00% |
| Čavoglave | | 6 | 20.00% |
| Dan dolazi | | 1 | 3.33% |
| Diva Grabovčeva | | 1 | 3.33% |
| Dolazak Hrvata | | 4 | 13.33% |
| Ej haj pjesme naše | | 2 | 6.67% |
| Geni Kameni | | 4 | 13.33% |
| Golubovi bijeli | | 3 | 10.00% |
| Grkinja | | 3 | 10.00% |
| Iza devet sela | | 2 | 6.67% |
| Kletva kralja Zvonimira | | 8 | 26.67% |
| Lijepa li si | | 10 | 33.33% |
| Lipa Kaja | | 3 | 10.00% |
| Moj dida i ja | | 8 | 26.67% |
| Moj Ivane | | 2 | 6.67% |
| Prijatelji | | 6 | 20.00% |
| Sine moj | | 4 | 13.33% |
| Stari se | | 3 | 10.00% |
| Vjetres dinare | | 5 | 16.67% |
| Zašto si se okomila ne me | | 2 | 6.67% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 140
![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona Za Dom - spremni! U Zagori na izvoru rijeke Čikole, Stala braća da obrane naše domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, Nečete u Čavoglave dok smo živi mi! Puče tomson, kalašnjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puška gotov s', siju pjesmu svi, Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi. Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas Božja pravda to već svatko zna Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava! Slušajte sad poruku od Svetog Ilije: Nećete u Čavoglave, niste ni prije! Oj Hrvati, braćo mila iz Čavoglava, Hrvatska vam zaboravit neće nikada! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 140
![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona [quote=EXER20;828074]Kakve to veze ima? cekaj, znaci ako si hrvat moras slusat hrvatsko pa makar bilo i smecE? vidim da se ti nimalo ne razumjes u glazbu ako gledas tako...daj .[/QUOT Razumijem se ja u glazbu i obožavam kao pravi hrvat Thompsona,ali cijenim i druge pjevače kao jole... cajke mrzim |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona Razumjes se u glazbu ko ja u atomsku fiziku.. Vidi i ja kad sam bio mali sam volio tomsona, al onda nisam imo mojma o glazbi nist.. al sad znam, i da mi je tomson brat rodjeni, isto bi prico..nema tu sta.. ti ga volis zbog pjesama.. a ne zbog njegove pjevacke kvalitete |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 231
![]() ![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona Ja znam koja je najgora. "Lipa kaja". Čuo sam je prošle godine i nisam mogao doći sebi koje je to sranje od pjesme. Još pamtim te stihove "ti si ponos roda moga ne udaj se za drugoga eeee lipa kajooo" daj bježi |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolja, pjesma, thompsona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.