| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolja pjesma od thompsona u Kultura i Zabava forumu; vjetre s dinare. ratnik pita vjetra kako mu je draga,otac i majka, baka djed, šta mi je sa bratom......... |
| Vidi Rezultate Anketa: najbolja stvar od thompsona je? | |||
| Anica - Kninska kraljica | | 3 | 10.00% |
| Čavoglave | | 6 | 20.00% |
| Dan dolazi | | 1 | 3.33% |
| Diva Grabovčeva | | 1 | 3.33% |
| Dolazak Hrvata | | 4 | 13.33% |
| Ej haj pjesme naše | | 2 | 6.67% |
| Geni Kameni | | 4 | 13.33% |
| Golubovi bijeli | | 3 | 10.00% |
| Grkinja | | 3 | 10.00% |
| Iza devet sela | | 2 | 6.67% |
| Kletva kralja Zvonimira | | 8 | 26.67% |
| Lijepa li si | | 10 | 33.33% |
| Lipa Kaja | | 3 | 10.00% |
| Moj dida i ja | | 8 | 26.67% |
| Moj Ivane | | 2 | 6.67% |
| Prijatelji | | 6 | 20.00% |
| Sine moj | | 4 | 13.33% |
| Stari se | | 3 | 10.00% |
| Vjetres dinare | | 5 | 16.67% |
| Zašto si se okomila ne me | | 2 | 6.67% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08 Lokacija: kuća na kraju sela
Poruka: 8
![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona vjetre s dinare. ratnik pita vjetra kako mu je draga,otac i majka, baka djed, šta mi je sa bratom......vjetar na svako pitanje odgovara, did ti je umra baka ga pribolila nije, još ti se braco oženia nije... ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Najbolja pjesma od thompsona jebga, nisam pravi rvat, i nevolim tomsona i cajke i vozit se u makini sa spušćenim staklom da se ori, i da se zna ko sam i šta sam, pravi velki rvat. krvna zrnca brojim, nemogu da stojim, nisu sva rvacka, ja sam jebeni austrougar
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 710
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona thompson nije cajka ![]() @ subject: "Vjetre s Dinare"..svaki je*eni put me rasplače...
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Najbolja pjesma od thompsona E moj narode Kletva kralja Zvonimira Moj dida i ja Dolazak Hrvata Lijepa li si...... Sve Thompsonove su predobre.....
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolja pjesma od thompsona e kad ste vec zatvorili anketu da ovak kazem... moj dida i ja...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Najbolja pjesma od thompsona moj dida i ja,lipa kajo,tamburaška,čavoglave ,reci brate moj,lijepa li si,neka niko ne dira u moj mali dio svemira,anica kninska kraljica,neću izdat ja,stari se,dan dolazi,prijatelji
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolja, pjesma, thompsona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.