| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) u Kultura i Zabava forumu; Nemojte napadat curu više! Šta me briga jel to emo ili pank ili nekakva druga kategorizacija (to uopće nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Nemojte napadat curu više! Šta me briga jel to emo ili pank ili nekakva druga kategorizacija (to uopće nije bitno) Sluša ono šta joj se sviđa i ćao. Šta, vi ste face šta se kužite u emo! Ma di ste vi bili kad je to sve počinjalo, u pelenama |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Citat:
da cura (ja) sluša šta joj se sviđa... hehe hvala
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) deep purple-mistreated sister of mercy-first and last and... cult-wild flower tool-push it ....eh sta ih mesam ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Oasis - Wonderwall jedna od naj rock pjesama... =)
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Citat:
![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, najbolje rock grupe, najbolje rock pjesme, rock pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:13.