| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Albumi 2007. (vaša lista) u Kultura i Zabava forumu; Evo moje listice, redoslijed nije bitan. Ne mogu se odlučiti za najbolje. Arcade Fire - Neon Bible The National - Boxer Liars - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Lokacija: U zrakoplovu iznad mora Godina: 21
Poruka: 51
![]() | Najbolji Albumi 2007. (vaša lista) Evo moje listice, redoslijed nije bitan. Ne mogu se odlučiti za najbolje. Arcade Fire - Neon Bible The National - Boxer Liars - Liars Grinderman - Grinderman The Shins - Wincing The Night Away Battles - Mirrored LCD Soundsystem - Sound Of Silver Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Daft Punk - Alive 2007 M.I.A. - Kala |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Najbolji Albumi 2007. (vaša lista) gr.. bez nekog redoslijeda Arcade Fire-Neon Bible Eddie Vedder-Into the wild soundtrack Radiohead-In rainbows Interpol-Our love to admire Bloc Party-A weekend in the city National-Boxer Neil Young-Chrome dreams II bilo je još nekih, ali ajmo reć da su mi se ovi urezali...Pogotovo Vedder ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Najbolji Albumi 2007. (vaša lista) Što se tiče albuma izašlih 2007.god nisam ih baš pretjeran broj poslušao pa eto nekih... Symphony X - Paradise Lost Pain of Salvation - Scarsick Riverside - Rapid Eye Movement Valium - Dark, Void, Illusions
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Najbolji Albumi 2007. (vaša lista) hm..priznajem da malo odskače od njihovog stila ali meni je album zakon...i zapravo mi je drago što nisu snimili još jedan Images And Words ili Octavarium...cijenim originalnost...
__________________ Master of the damned I'll be the saviour of you all Take me as a Holy God to save you from the fall... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.