| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji CD u Kultura i Zabava forumu; Napišite koji bi po vama bio najbolji cd (narodno,strano,domaće..može i mješano) Evo moj: 1.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolji CD Napišite koji bi po vama bio najbolji cd (narodno,strano,domaće..može i mješano) Evo moj: 1.Poruči pesmu 2.Ti zaplakat češ na mojoj strani kreveta 3.Tako malda 4.Drska ženo plava 5.Šampanjac 6.Oficir s ružom 7.Vesela pesma 8.Trick me 9.Don`t cha 10.Gasolina 11.Tempred to touch 12.Angel 13.Faster, harder 14.Najbolje od svega 15.Varalico 16.Čik pogodi
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji CD the clash-from here to eternity(live) urban&4-žena dijete
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Relaxation & Meditation - 10 different themes - 10 CD-eja | k-fLiP | Glazba | 0 | 22-12-05 20:57 |
| Simple Minds - Live In The City Of Light (2 CD) [1987] | walker | Glazba | 0 | 21-12-05 19:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.