Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Najbolji gitarist u Kultura i Zabava forumu; Znam da je teško navest samo jednog,pa ajde nek bude 3 najbolja: 1- Ritchie Blackmore 1- Brian May ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-07, 23:04   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 529
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase
Najbolji gitarist

Znam da je teško navest samo jednog,pa ajde nek bude 3 najbolja:

1- Ritchie Blackmore
1- Brian May
2- Mark Knopfler

da ne ostane samo na riječima...Deep purple-Highway star
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 23:14   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: Najbolji gitarist

Imali smo slicnu temu, pa nije zazivjela...ali evo pa checkni kaj nas par misli koji su medju boljima...nije da zelim biti picajzla, samo da se ne ponavljamo...

Guitar videos
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 02:33   #3 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Najbolji gitarist? hmmmmmmm dalo bi se razmisljat o tome... Kad bi mora napisat nekog tehnicki najsavrsenijeg, najpreciznijeg gitarista, sigurno bih naveo Johna Petruccia. I stvarno stojim iza toga... (sad ce sigurno neki navest Yngwie Malmsteena, Satriania, Vaia......)

A u vezi najdrazeg gitarista, tu imam ih par... Volim Michael Romeo molske harmonijske i cjelotonske solaže, a i isprekidane solaže Pain of Salvationa...
Volim bolesna sola Opetha...........

Zivio DiMarzio!!!!!!!!!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 02:34   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

živio

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 02:50   #5 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Haaaaaaaaaaaaaaaaaahaahahhaahahhahaahahahhaahahhahahahahaah!!!!!!! Eksa sam se od smija!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 08:59   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Mark Knopfler
Star 20-05-07, 10:32   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

John Frusciante
Mike McCready
Knopfler

oni su mi nekako najdraži, o tome tko je najbolji je besmisleno raspravljat po mom mišljenju
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 11:29   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

20 st. najbolji jimy hendrix

21 st. joe satriani
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 23:17   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,192
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Najdraži gitaristi su mi:
John Petrucci - ja mislim da je o njegovoj tehnici sviranja
ne treba puno pisat...
Kirk Hammet - Odličan gitarist ali i najviše kopiran što se tiće stila sviranja
Jimmy Page - Ja mislim da je on večini od navedenih gitarista bio uzor.
Adam Jones - On ima baš specifičan stil sviranja koji se na zasniva toliko na solažama koliko na riffovima i čudnim zvukovima...

Zadnji Uredio Bahamut : 21-05-07 u 23:25.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 20:11   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Najbolji gitarist je sigurno Vlatko Stefanovski a vi pricajte tu o nekim.Ono sta on moze odsvirati i kako to odsvira malo tko danas moze.nisam nasao neku bolju snimku nazalost.ali ima ih

Zadnji Uredio djubre : 22-05-07 u 20:13.
djubre je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gitarist, najbolji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111