| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji gitarist u Kultura i Zabava forumu; Znam da je teško navest samo jednog,pa ajde nek bude 3 najbolja: 1- Ritchie Blackmore 1- Brian May ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() | Najbolji gitarist Znam da je teško navest samo jednog,pa ajde nek bude 3 najbolja: 1- Ritchie Blackmore 1- Brian May 2- Mark Knopfler da ne ostane samo na riječima...Deep purple-Highway star
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji gitarist Imali smo slicnu temu, pa nije zazivjela...ali evo pa checkni kaj nas par misli koji su medju boljima...nije da zelim biti picajzla, samo da se ne ponavljamo... Guitar videos
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Najbolji gitarist Najbolji gitarist? hmmmmmmm dalo bi se razmisljat o tome... Kad bi mora napisat nekog tehnicki najsavrsenijeg, najpreciznijeg gitarista, sigurno bih naveo Johna Petruccia. I stvarno stojim iza toga... (sad ce sigurno neki navest Yngwie Malmsteena, Satriania, Vaia......) A u vezi najdrazeg gitarista, tu imam ih par... Volim Michael Romeo molske harmonijske i cjelotonske solaže, a i isprekidane solaže Pain of Salvationa... Volim bolesna sola Opetha........... Zivio DiMarzio!!!!!!!!!!!!
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji gitarist Najdraži gitaristi su mi: John Petrucci - ja mislim da je o njegovoj tehnici sviranja ne treba puno pisat... Kirk Hammet - Odličan gitarist ali i najviše kopiran što se tiće stila sviranja Jimmy Page - Ja mislim da je on večini od navedenih gitarista bio uzor. Adam Jones - On ima baš specifičan stil sviranja koji se na zasniva toliko na solažama koliko na riffovima i čudnim zvukovima...
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. Zadnji Uredio Bahamut : 21-05-07 u 23:25. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji gitarist Najbolji gitarist je sigurno Vlatko Stefanovski a vi pricajte tu o nekim.Ono sta on moze odsvirati i kako to odsvira malo tko danas moze.nisam nasao neku bolju snimku nazalost.ali ima ih
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. Zadnji Uredio djubre : 22-05-07 u 20:13. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gitarist, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.