Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Najbolji gitarist u Kultura i Zabava forumu; to je bar lako....Ja. uvik na kraju razbijen gitaru, joj meni joj....

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 20:57   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Re: Najbolji gitarist

to je bar lako....Ja.
uvik na kraju razbijen gitaru, joj meni joj.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 21:29   #12 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,913
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
Najbolji gitarist je sigurno Vlatko Stefanovski a vi pricajte tu o nekim.Ono sta on moze odsvirati i kako to odsvira malo tko danas moze.nisam nasao neku bolju snimku nazalost.ali ima ih
Mora da je...

Uz one navedene, zaboravio sam još spomenut Paco de Luciu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 13:04   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Toliko ima odličnih gitarista različitih muzičkih opredjeljenja koje ja slušam da bih morao napraviti tablicu barem kao za Premier Ligu
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 13:07   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-10-06
Godina: 29
Poruka: 727
Emperor666 ima ono neštoEmperor666 ima ono neštoEmperor666 ima ono neštoEmperor666 ima ono neštoEmperor666 ima ono neštoEmperor666 ima ono nešto

Kao tehničar - Satriani

Meni osobno - Dimebag Darell (R.I.P.) - Pantera

Emperor666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 13:11   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Najbolji gitarist je sigurno Vlatko Stefanovski a vi pricajte tu o nekim.Ono sta on moze odsvirati i kako to odsvira malo tko danas moze.nisam nasao neku bolju snimku nazalost.ali ima ih
Ovo je bilo na gripama, leb i sol, bija san na tome.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:23   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Poruka: 2
orangeandpurple se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Mora da je...

Uz one navedene, zaboravio sam još spomenut Paco de Luciu...
Svaka čast vlatku,paco de lucia da ne govorim!!!
Ali evo ja ću nadodat još Al di meola,Tommy Emannuel,Gary Moore,i jedan vjerojatno niste čuli(naš gitarist,čut ćete nebojte se ,ali onda ćete ostat malo začuđeni,kao što je stefanovski ostao)Silvije Škaro Braco!!!
orangeandpurple je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:27   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Najbolji gitarist je sigurno Vlatko Stefanovski a vi pricajte tu o nekim.Ono sta on moze odsvirati i kako to odsvira malo tko danas moze.
Jesi čuo ti za Yngwiea Malmsteena, Paca da Luciu, Johna Petruccia...?
Vlatko je dobar, al da je najbolji...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:34   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Hendrix općenito.
I Santana je super samo malo iskomercijaliziran.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 14:45   #19 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,913
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Meni je Stefanovski ultra drag, i odlično svira, koliko puta sam poslušao njegov akusticni koncert s Miroslavom Tadićem....prejebeni su
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 15:39   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 21
eddies se izdvaja iz mase

teško se odlučit ko je najbolji ali moram spomenut Slasha koji po meni ima ful dobre solaže
eddies je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gitarist, najbolji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108