| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 Najgori ili.... Ne kužim te... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Naj Metal Bend Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Naj Metal Bend Aha sad kužim
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Purger | Re: Naj Metal Bend Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-03-06 Lokacija: XsX Godina: 23
Poruka: 289
![]() | Re: Naj Metal Bend Citat:
__________________ rated R superfreeek | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
![]() | Re: Najbolji metal bend Citat:
![]()
| | |
| | #96 (permalink) | |
![]() | Re: Naj Metal Bend Citat:
![]()
| | |
| | #99 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Naj Metal Bend Ja slušam metal al se normalno oblačim (osim što prevladava crno, al imam i drugih boja )
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Daydreamer | Re: Najbolji metal bend Citat:
Ono gori je bio zajebavacko-sarkasticni post, ja se oblacim otprilike normalno.. U gradu ima jedan lik koji je malo ekstremniji sto se tice tog "metalskog" oblacenja.. Prosli put je ima koznu suknju do poda, crnu usku usku majicu od nekog u kurcu materijala, nezaobilazne bijele leće (vidi mu se samo bijelo, i zjenice)brrrrr, nasminkan po ocima...Probusio obadvi bradavice... Heheheheheheehee meni je to presmisno. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 18:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 01:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 18:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:19.

)