| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Nisam baš neki strašan ljubitelj metala... ali onako, po mojoj slobodnoj procjeni - Iron Maiden (to je klasika, opća kultura, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend Nisam baš neki strašan ljubitelj metala... ali onako, po mojoj slobodnoj procjeni - Iron Maiden (to je klasika, opća kultura, osnovno znanje ) i meni su jako dragi Judas Priest. Od ostalih po koju pjesmu...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Naj Metal Bend Citat:
ali se kladim da sam cuo brdo bendova za koje pola ljudi ovdje nije culo ... nisam cuo njihovu muziku ali ime jesam ![]()
__________________ Ignorance Isn't Bliss! Did the Jews know that there weren't any showers ? | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend Citat:
A tu još ide...Metallica (stari albumi), Rammstein (meni najbolji), a ostale slušam sam meni najdraže pjesme.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Naj Metal Bend Motorhead,Ac/Dc,Rammstein...to nie metal ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #26 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend Pa da, i ja mislim da Ramstein ne spada baš u metal... Ali moram dodat da mi je Ramstein jedan od najnajnajnajdražih... slušam ih skoro pa svaki dan. RAMSTEIN RULES!!!! ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| butsecks | Re: Naj Metal Bend Ukratko, Dream Theater ti je otprilike progresivni metal (neuobicajene mjere, "duge" instrumentalne dionice i soliranja, itd)...Svi članovi su zavrsili neku glazbenu akademiju i svaki "razvaljuje" svoj instrument.. Njihov stil se dosta mijenjao od pocetka karijere do sad...po mom mišljenju na gore.. Opeth je otprilike neki progresivni death metal...Vokal, ujedno i gitarist kombinira tehnike normalnog i growl pivanja, sto je meni super.. I oni također razvaljuju u sviranju samo sto nemaju tako duge instrumentalne dionice... Eto, ukratko.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Naj Metal Bend Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend Uh, ne, sad će opet nastat rasprava o tome šta je metal šta nije. A nema veze, meni su Rammstein zakon pa šta god bili (pogotovo kad ih razumiješ sve...hehehe...moš se i nasmijat)A šta bi još bilo da sam napisala da i Korn volim...eh..
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Metal Bend rammstein je po meni neki industrial, ac/dc bi sprdio pod rock'n roll a motorhead je pure heavy metal....
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 00:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.

) i meni su jako dragi Judas Priest. Od ostalih po koju pjesmu...

ali se kladim da sam cuo brdo bendova za koje pola ljudi ovdje nije culo ... nisam cuo njihovu muziku ali ime jesam 
?