| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Tool, Mastodon, Isis, Tiamat, Opeth, Rotting Christ, Moonspell...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #353 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolji metal bend Hammerfall, Katatonia, Cradle of Filth, Disturbed, Frank Klepacki (skinite si OST od universe at war-a), Graveworm, Korn, Rammstein, Rob Zombie, Slayer, nekoga sam još zaboravil ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #356 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Godina: 16
Poruka: 29
![]() | Re: Najbolji metal bend Cradle Of Filth!!! pogledajte metalca u akciji:http://www.youtube.com/watch?v=qQd9PSpaQHs |
| | |
| | #358 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Najbolji metal bend Citat:
a spotovi su ima kao da pokusavaju preplasit 10-to godisnju djecu...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #359 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Najbolji metal bend metallica, iako zadnjih 3 albuma mi nisu nešto naročito al zato ona starija kolekcija je fantazija, korn isto prva 3 albuma, ovo dalje mi je nekako postalo prekomercijalno, sepultura do odlaska max-a, pantera bila-jest i bit će,limp bizkit dosta dobrih stvari ali isto i loših, paradise lost-prva 4 albuma odlična gotika ovo dalje bezveze, iron maiden-puno dobrih ali i par loših, i tako dalje. ali pošto topik glasi najbolji metal bend, meni je osobno metallica apsolutni zakon. |
| | |
| | #360 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Najbolji metal bend Citat:
pantera ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 00:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

29 49.....