| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall CREED ma dobro , nemoj shvatiti zivot preozbiljno , uostalom tko se ziv iz njega "izvukao" ,... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #411 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend ma dobro , nemoj shvatiti zivot preozbiljno , uostalom tko se ziv iz njega "izvukao" ,... ali obozavam njihove stvari ( One , Higher , What If ..itd) .. by the way isto je sa AC/DC ..ok to je stvar definicije kako tko od nas definira metal ....
__________________ Nobody is perfect.I am Nobody. Angelina - please adopt me !!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #413 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend a jeste "cjepidlake " ![]() dobro onda "izbrisat" cu Nickelback & ac/dc i dodajem Slipknot , Forbidden, Overkill , Nuclear Assault , i Type O Negative...
__________________ Nobody is perfect.I am Nobody. Angelina - please adopt me !!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #414 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Citat:
...Jednostavno nisam cuo dugo za taj bend, a ono cega se sjecam jest da su totalna katastrofa bili, i uvijek sam se smijao na njihov racun. Sto se tice definicija, meni ideju na jetra sve te podjele, pravce, derivacije i ine pizdarije, pa glazbu dijelim na dobru i losu, ostalo je prekomplicirano za mene...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #415 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend hahaha , ova za Creed je dobra ( izjava) ..mislim da bend vise i ne postoji ..kaj ja znam , meni su neke njihove stvari sasvim ok ![]()
| | |
| | #416 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Creed=losa kopija Pearl Jama ali to ionako nema veze sa ovom temom.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #418 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-06 Lokacija: Pula Godina: 18
Poruka: 61
![]() | Re: Najbolji metal bend A ni to nisam baš siguran... ![]()
__________________ Moj web design portfolio |
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 00:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:12.

Angelina - please adopt me !!!!!

...Jednostavno nisam cuo dugo za taj bend, a ono cega se sjecam jest da su totalna katastrofa bili, i uvijek sam se smijao na njihov racun. Sto se tice definicija, meni ideju na jetra sve te podjele, pravce, derivacije i ine pizdarije, pa glazbu dijelim na dobru i losu, ostalo je prekomplicirano za mene...