| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Brijes krivo I da, slazem se s njima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #422 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend ajd Vibice ..nemoj me i ti sad zivcirat ,,kaj ti ovdje nije jasno ..zaokruzi jedan broj od ovih 5 i saznat ces koji bend je naj u nasoj galaksiji 1.metallica 2.metallica 3.metallica 4.metallica 5.metallica ![]() sad je sve jasno ..ili .?
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #423 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Ma daaj, pa ja ne mogu vjerovati ![]() Ne mislim te zivcirati niti nista takvoga, ali ne slazem se s tobom. Tocka. ![]() Koliko metal bendova si poslusao da mozes to tvrditi?
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #424 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend ufff suncece ti presvetlo ..sram te bilo .. a poslusao sam jedno 50 bendova ..od toga 20 uzivo ..i *tallica je najjaca .... izgleda da cu zavrsiti na TV dnevniku kao pocinitelj masakra na ovom forumu .. arghhh - nemate pojma o metalu ![]()
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #425 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Ne, bas suprotno. Metal nije samo Metallica, cak stovise, metal je mnogo vise od toga. Mozda jednog dana to i sam uvidis. Da ponovim tvojim rijecima: Nemas pojma o metalu ![]()
| | |
| | #426 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend joooojjjjjj - neunistiva si izgleda ko nuklearni otpad ![]() ajde pojasni mi koji bi po tebi bend trebao biti naj ... cekam na odgovor s nestrpljenjem ![]() Iron Maiden , J.Priest - ili Manowar .... ![]()
| | |
| | #427 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Tool, Opeth, Pain of Salvation, Isis, Sirenia.. (ne znam zasto se ja uopce tebi idem opravdavati? )
| | |
| | #428 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend ajde priznaj da obozavas metallicu .. ![]() a ja priznajem da imas odlican glazbeni ukus ...TOOL je genijalan , obozavam njihovu stvar "sober" ...rijeci su super ..ali da li je to metal ? hm ..hm ..
| | |
| | #429 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Ne volim Metallicu.. Iron Maiden mi vise lezi.. ![]() Vise ljudi ga je svrstalo u progressive metal nego u neku alternativu ( ), a i osobno ga smatram metalom. Sober je genijalan.. Kao i skoro sve njihovo ![]()
| | |
| | #430 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji metal bend Ey vidis , a ovi decki vicu na mene jer ja kazem da je to stvar definicije ...( usput imaju i tvoju potporu) ![]() Iron Maiden 6 AC/ DC su mi bili najbendovi kad sam bio klinac ..a onda sam cuo " ..pravdu za sve " ..i od tada zivim u svom svijetu sto se tice metala ![]() ![]() ![]() by the way - ides u ST na koncert mozda ???
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 00:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:54.

)