| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji metal bend u Kultura i Zabava forumu; Sto je stvar definicije? (malo sam se izgubila ) Ne idem, toliko dobri mi bas nisu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #432 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolji metal bend pa sto je heavy metal , to je bilo pitanje ( jer sam ja nabrojao i creed i nickelback) , ali nebitno ..dogovorili smo se "jednoglasno" da je *tallica zakon ... ali nije ni Pantera za bacit ...very heavy
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #433 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji metal bend Stgo se tice necega sto ima prizvuk i u metalu i u alternativi, onda da.. Ali Nickelback i Creed.. :/ Pantera - Cementary Gates *aww*
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #434 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolji metal bend da , da napokon i od tebe jedan pristojan post ( glede Pantere) .. a bozek moj ..ja sam to samo nabrojao kao bendove koje volim poslusat , a oni odmah skocili .. ![]() Nickelback uzivo zvuce jako "heavy" ....
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #435 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-06 Lokacija: Pula Godina: 18
Poruka: 61
![]() | Re: Najbolji metal bend Ja mislim da jaymz samo želi vidjeti koliko će se ekipa zapaliti za raspravu o naj bendu pa malo provocira... ![]() P.S Volim ja Metalllicu barem do 1989, i ajde još Black album...nadam se da će sa novim albumom uspijeti se vratiti na taj put...ali daleko od toga da su najbolji, a opet o ukusima se ne raspravlja... ![]()
__________________ Moj web design portfolio |
| | |
| | #436 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolji metal bend gibo majstore , svaka ti dala - skuzio si stvari ![]() ali cinjenica je da je Metallica naj bend , skuzit ce to i vibica ( kad - tad).. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bend, metal, najbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
| "Liga za borbu protiv narodnjaka" | JEDINI | Glazba | 637 | 17-06-07 00:04 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:57.

)

In God we trust; all others must pay cash.