| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; ovdje dajte imena pjesama od najboljih vama narodnjaka: Djani - Sve mi tvoje nedostaje Goran Vanev & Mina - Isti Igrači Elma - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | najbolji narodnjaci ovdje dajte imena pjesama od najboljih vama narodnjaka: Djani - Sve mi tvoje nedostaje Goran Vanev & Mina - Isti Igrači Elma - Volim Te Jelena Karleuša - Slatka Mala Indira Radić - Zmaj Indira Radić - Bio si mi drag Tanja Savić - Zašto me u obraz ljubiš Tanja Savić - Za Moje dobro Tanja Savić - Tako mlada Nataša Bekvlac - Nikotin Sanja Đorđević - Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta Viki - Mahi Mahi Sejo Kalac - A jesam te volio Elma Sinanović - Ah tugo tugo Nedeljko Bajić Baja - Oficir s ružom |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji narodnjaci Dijani-Đubre si ostale Sejo-E moj čale Halid Bešlić-U meni jesen Ljuba Alić-Ciganin sam al sam nalepši Hakala-Zmija Sako Polumenta-OD ljubavi oslepeo Sako polumenta-Eh šta nisam sunce ..... Ej kiki nije Kemal Malovčić- nego Nedeljko Bajić BAja-Oficir s ružom |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | yo Želko Golik - Nije Mene Dušo Ubilo Dejan Matić - Željo Moja Indira Radić i Alen Islamović - Lopove Lepa Lukić - Srce Je Moje Violina Al ta Indira peva ko baba, baš ima ružan glas i bez osećaja. Evo, ta 4, al inače ne slušam narodnjake.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: yo Alka Vuica i Halid Bešlić - Bosna Jelena Karleuša i Saša Matić - Ne smem da se zaljubim u tebe (ZAKON!!!) Jelena Karleuša - Slatka Mala Sanja Đorđević - Poruči Pesmu Sa Imenom Mojim Viki Maljković - Crno Na Belo Jana - Ko Visoko Leti Lepa Brena - Jugoslavenka Osman Hadžić - Titanik Sinan Sakic - Trezan Dragana Mirković - Dali Znaš To je za sada. Bit će još kad se sjetim
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: yo Željko Samardžić - 9000 Dara Bubamara - Vero Nevero Dara Bubamara - Nisu To Kiše Stoja - Starija Jana - Svi Dignu Ruke
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | Re: yo Dara Bubamara - Da nije ovo srce Dara Bubamara - Ako poželiš Dara Bubamara - Bez Tebe Ceca - Tačno je Dara Bubamara - Vero Nevero Dara Bubamara - Kilometri Tuge Jana - Kad Slavuji Zapjevaju Sejo Kalać - Baš ti Sejo Kalać - Ala Ala Sejo Kalać - E Moj ćale Sako Polumenta - Dišem za tebe Pike - U Prolazu Tina - Bunda od Nerca |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajke, najbolje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje