| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; Citat: Kristijan je napisao: kako se zove ta pjesma Reni - Nema dana ni meseca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: yo Jelena Karleuša - Moli me Ceca - 39,2 Jasmin Muharemović - Bosanac Dragana Mirković - Prsten Mile Kitić - Ti Nisi Čista Osman Hadžić - Zbog Ljubavi Boža Nikolić - Doktore Doktore Ceca - Maskarada Ceca - Mrtvo More Ćira - Proleće Dara Bubamara - Zaboravi Me Moja Ljubavi Đani - Litar Na Litar Enes Begović - Da Se Napijem Jana - Svi Dignu Ruke Jelena Karleuša - Mene Pale Mile Kitić - Vuk Samotnjak Mitar Mirić - Ne može nam nitko ništa Rade Lacković - Nije Mi Žao Stoja - Moj Život Je Moje Blago Viki Miljković - Ovog Vikenda Željko Samardžić - Poslednji Zoran Vanev - Monika Seka Aleksić - Sve Je Laž Seka Aleksić - Sviđa Mi Se Tvoja Devojka Reni - Opasno Te Volim Amelie - Lane Moje Đogani - Na Silu Jovana - Original Kemal Malovčić i Jovana - Senke Dara Bubamara - Nisu To Kiše
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 57
![]() | Re: yo Sedeo je s njom Metar dva od moga stola, pa me preko nje, gledao ko da sam gola Pomislih na mah, o bože kakav muški gad, pa ipak, pogledom oduzima mi dah Ode negde s njom, al eto ga za pola sata, jeli slobodno, pita a već zalet hvata A ja kao da lepo muško nisam videla do tad Šta god me pita kažem da... Seka - Ko da sutra ne postoji Prođu me trnci kada čujem ovu stvar.
__________________ [size=small]Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka. Malo brate, malo je...[/size] |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Administrator | Mile kitić novi album Tanja savić - kao brodovi Seka Aleksić - novi album Tanja savić - za moje dobro Tanja savić - tako mlada Željko samardžić - pokažim mi što znaš Saša matić - novi album Saša matić - kralj izgubljenih stvari Tina ivanović - bunda od nerca Dado polumenta - ana marija Goran vukosic - isti igrači indira radić - moj živote indira radić - zmaj nataša bekvalac - kao nikotin nemanjan nikolić - novi album miloš bojanić - ludilo sako polumenta - dišem za tebe sako polumenta - punomoć sako polumenta - nisi nisi ti viki - mahi, mahi slavica cukteras - prevari me slavica cukteras - zvaćeš je mojim imenom sanja đorđević - poruči pesmu sa imenom mojim |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Imaš već temu o najboljim narodnjacima.... Ali evo, za sada Asim Bajrić - I Da Klečiš i Da Moliš Stoja - Evropa Jana - Svi Dignu Ruke Seka Aleksić - Dim Srca Mog Jelena Karleuša i Saša Matić - Ne Smem Da Se Zaljubim u Tebe
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajke, najbolje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje