| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs ma gle.. moramo se pomiriti da zivimo na balkanu.. mislim i po meni je sramotno da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #302 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji Narodnjaci ja bi se sramija da to slusan ljudi pobogu ima toliko kvalitetne glazbe cemu to!!!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #306 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-08-08
Poruka: 11
![]() | Re: Najbolji Narodnjaci pa di su malo noviji.. Meni je Dara daleko najbolja..( ako umrem ove noci,bez milosti,Ovo nece izaci na dobro,Gar,Raskidam,Od kad te nema,Nista od inata,Neka malo,MOzes da mi uzmes sve,Lazne ljubavi) to su novije ima i starih masu..(Zidovi,Dobro jutro nikome i puuuno njih jos al neda mi se pisat..) al naravno nije Dara jedina tu ![]() |
| | |
| | #307 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Najbolji Narodnjaci Citat:
Što se tiće najboljih....u zadnje vrijeme mi je Bešlić
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #309 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji Narodnjaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sinan sakic seka aleksic dara bubamara stoja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne mogu dalje nabrajat od smijeha! ![]() ![]() fakat mi nije jasno ko ih moze slusat! jos kad cujem u cd shopu curice kad traze novi sekin album ![]() ![]() katastrofa!
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajke, najbolje |
« Koncerti u 2008 - Najave
|
laka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

29 49.....

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!