| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Robert ma fuck cajke, to jedino mogu slušat kad sam vani pijan , ali trjezan E vidiš, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | mile kitić- što si tako zao živote sanja đorđević - ti zaplakat češ na mojoj strani kreveta indira radić - bio si mi drag indira radić - zmaj seka aleksić - balkan seka aleksić - srni i zlatno elma - volim te maja marijana - napravit ču lom djogani - na silu jelena karleuša - slatka mala naći ću joj zamenu - neznam ko to pjeva neda ukraden - nisam ti ja baš bilo tko samo pijan mogu |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
![]() | halid muslimović-kunem se halid muslimović-nemoze nam nitko ništa halid bešlić-zlatne strune halid bešlić-srebrni mjesec miloš milošević-oči su moje mutne haris đinović-sjećaš li se one noći sejo pitić-plava žena miroslav ilić-tebi miroslav ilić-vino točim a vino ne pijem brena i miroslav ilić-jedan dan života ferid avdić-dijana ljubavi halid muslimović-nemoj tako hej sviraču halid bešlić-zlatna čaša haris đinović-i tebe sam sit kafano marinko rokvić-ti za ljubav nisi rođena meho pusić-nije ona svemu kriva mitar mirić-ljubila je prvi put nada obrić-dugo te očekujem nedeljko bilkić-ti si sve što imam šaban šaulić-eh što nisam lančić mali marinko rokvić-sunce i zora vesna zmijanac-kazni me evo ove su najbolje(barem po meni)!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajke, najbolje |
« Koncerti u 2008 - Najave
|
laka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

, ali trjezan

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje