| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; dečki a kaj velita na krmka novoga????? ili na mirića, ovaj album šampanjac??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Od Harisa i Halida B. malo koja je loša, pa da ne nabrajam, ali ovako od novo-komponovanih: Ne znam baš nazive, pa, od Matića ono "Dao bih joj srce svoje, pa nek ima srca dva, samo ona kad je sretna onda sretan sam i ja" Aca Lukas-Neće mama doći Ajnur Serbezovski-Rastanak (zbog teksta) Enes Begović-Da li si lijepa kao nekad Rade Lackovic-Lose Sam Rame Za Plakanje Bane Bojanić-Kažite joj drugovi Ima ih još, ali su neki nabrojali, pa da ne ponavljam...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | E, dali netko zna ko pjeva ''čik pogodi''... znam da brena ima tu pjesmu, ali ima i neka novija verzija gdje pjevaju neka ženska i neki lik, i nije sve na srpskom, neki dijelovi su na nekom drugom jeziku.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Citat:
dal znate ko to pjeva možda? @ferrari da, to je ta, dal ti znaš ko to pjeva?
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajke, najbolje |
« Dino Merlin
|
Navijačke pjesme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje