| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi najbolji party(house, techno) na kojem ste bili u Kultura i Zabava forumu; meni osobno dave clarke u boogaloo-u, jebenica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | najbolji party(house, techno) na kojem ste bili meni osobno dave clarke u boogaloo-u, jebenica ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili U zadnje vrijeme definitivno Vox kad je imao predstavljanje novog albuma u KSET-u. Istina nije house ni techno nego goa al svejedno je party ![]()
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili Green Velvet u otv-u i live La la land-a, jedan od najvecih dozivljaja... Iza toga mills na godišnjicu bellsa, ni clark nije bio loš ovaj zadnji, ma ima toga, ali ovaj prvi pamtim zbog odlične atmosfere...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili Citat:
![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili jest, bit će da je tako, i moja karta veli isto...a sta ćeš, trebali bi valjda počet radit clubove na 10 katova da smanje guzvu ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili U hrvatskoj bi ostalih 9 sluzilo dva puta na godinu... Recimo Millsa i Clarka, ako i to... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili Citat:
![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najbolji party(house, techno) na kojem ste bili Meni je Rush bio fenomenalan, baš ono šta volim a i dobru je atmosferu napravio, jedino me je Sims Na DD-u malo iznevjerio (al malkoc) sa electrom ali nema veze. Bio je jako dobar party. Očete di na obalu na partijanje??! ![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kojem, najbolji, partyhouse, ste, techno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:12.