Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Najbolji rock i metal albumi u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: lex ma oni su neki blagi nu metal,svi metalci otprilike s njima počnu...i ja sam... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 18:37   #101 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,513
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Najbolji rock i metal albumi

Citat:
Pravi autor: lex Pogledaj Poruke
ma oni su neki blagi nu metal,svi metalci otprilike s njima počnu...i ja sam...
ja nisam

Citat:
Pravi autor: lex Pogledaj Poruke
Iron Maiden:The best of the beast
ja sam pocela sa Number of The Beast...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 11:04   #102 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,279
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
ja nikako da skuzim tvoju humor

neki ih svrstavaju pod rock, neki pod numetal, neki pod nesto trece...isto tako meni neki bendovi spadaju u potpuno pogresan zanr...ali dobro...it's just me probably..
nemoj sta pogresno svatit..ne vrijeđam te.. samo mi smjesno cut kad neko kaze system metal....

kakav metal??? sta je onda pantera,soulfly,sepultura??

prvi album ima najvise h.c.-a.....ali ovo ostalo ima nekih mjesavnia metala, rocka, preseravanja i sl....
a ja to ne bi generalno svrstao u metal...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 11:56   #103 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-06
Godina: 18
Poruka: 59
gibo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
nemoj sta pogresno svatit..ne vrijeđam te.. samo mi smjesno cut kad neko kaze system metal....

prvi album ima najvise h.c.-a.....ali ovo ostalo ima nekih mjesavnia metala, rocka, preseravanja i sl....
a ja to ne bi generalno svrstao u metal...
Već dosta vremena pratim tvoje postove u ovoj temi i ostalim vezanima za metal, i sorry, ali moram ti reći da onda i ti ne znaš što je metal zato jer koliko vidim po tebi su metal samo bendovi koji imaju jako žestok, više neki trash metal zvuk, ali ako pratiš više bendova možeš vidjeti da metal ima možda najveci opseg od svih žanrova..i nesto ne mora biti ultra žestoko da bi bilo metal...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 12:25   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-01-07
Poruka: 206
bored_123 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bored_123

po njemu je onda tool pop XD
bored_123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 13:11   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
Pravi autor: gibo Pogledaj Poruke
Već dosta vremena pratim tvoje postove u ovoj temi i ostalim vezanima za metal, i sorry, ali moram ti reći da onda i ti ne znaš što je metal zato jer koliko vidim po tebi su metal samo bendovi koji imaju jako žestok, više neki trash metal zvuk, ali ako pratiš više bendova možeš vidjeti da metal ima možda najveci opseg od svih žanrova..i nesto ne mora biti ultra žestoko da bi bilo metal...
Pa složio bi se s Gibom. Ti si mene Dino dobro iznenadio kad si reko da System Of A Down nije metal.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 13:45   #106 (permalink)
Aerodynamic

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 5,047
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ma ljudi okanite se klasifikacija, uživajte u muzici...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 15:55   #107 (permalink)
Bionic Jive

DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: gibo Pogledaj Poruke
znam ja da imaju oni metala...ali ih ja generlno ne bih svrstao u metala pogotovo posle ova 2 zadnja sranja koje neko naziva metal albumi.... jel sad jasnije??
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 16:02   #108 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
znam ja da imaju oni metala...ali ih ja generlno ne bih svrstao u metala pogotovo posle ova 2 zadnja sranja koje neko naziva metal albumi.... jel sad jasnije??
da...
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:34   #109 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,513
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:

Zato postoje podvrste metala, od nu preko progressive pa do black metala..

Citat:
Zadnja 2 albuma im nisu cijela diskografija...trebam li uopce spominjati Metallicu koja se potpuno iskomercijalizirala, ali unatoc svemu, jos uvijek je metal? mislim da ne...
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:42   #110 (permalink)
Bionic Jive

metallicu i system poredit???? ehehhe nevjerovatno....
-system je dobar bio 2 godine... metallica 20 godina...
-system nije ostavio gotovo nikakav trag u "metal" muzici... metallica je ostavila
-system je odlican prvi album, ostalo je sranje...metallica je kvalitetan bend, ali su meni sranje tj ne volim tu vrstu muzike ali ipak priznajem da se system i metallica ne mogu ni na jedan jedini nacin poredit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: albumi, metal, najbolji, rock

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113