| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji rock i metal albumi u Kultura i Zabava forumu; Are you ready!!! KoRn - KoRn KoRn - Follow the Leader... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Najbolji rock i metal albumi Are you ready!!! ![]() KoRn - KoRn KoRn - Follow the Leader
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... Zadnji Uredio Spanak : 02-10-08 u 21:57. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-08 Godina: 21
Poruka: 12
![]() | Re: Najbolji rock i metal albumi metallica - ride the lighting pink floyd - animals cream - disraeli cream guns'n'roses - use your ilusion jethro tull - aqualung jimi hendrix - are you expirienced joe satriani - surfing with alien steve vai - passion & warfare stevie ray vaughan - couldn't stand the weather the who - who's next blind faith - blind faith ![]() sve albume možete skinit (potpuno besplatno) na linku:www.zabranjeno.com ![]() Zadnji Uredio Servant : 06-10-08 u 18:53. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 25
![]() | Re: Najbolji rock i metal albumi Citat:
![]() bolju mi je glazbu stvarao dok je bio u misfitsima
__________________ mi smo još jedna izgubljena generacija na putu bez povratka, na putu za nikuda | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolji rock i metal albumi Blue Oyster Cult - Fire of Unknown Origin Iron Maiden - Killers Queen - Queen II Guns'n'roses - Use Your Illusion Jethro Tull - Too Old For Rock and Roll, Too Young To Die Joe Satriani - Surfing With An Alien Yngwie Malmsteen - Odyssey Stevie Ray Vaughan and Double Trouble - Couldn't Stand The Weather The Who - Who's Next Van Halen - Diver Down Judas Priest - British Steel Motorhead - Ace of Spades Various artists - Butchering the Beatles i naravno: Iron Butterfly - In A Gadda Da Vida
__________________ Zadnji Uredio Drevni : 22-10-08 u 20:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: albumi, metal, najbolji, rock |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:16.