| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji stih svih vremena u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: himalajka ...I tek da znas, mesec u zici je zvone na vecernje zvona Galicije i neka mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najbolji stih svih vremena Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Najbolji stih svih vremena As soon as forever is through I'll be over you. - Toto, I'll Be Over You Take my hand, take my whole life too, but I can't help falling in love with you. - Elvis Presley, Can't Help Falling In Love If you believe in forever, then life is just a one night stand. If there's a rock and roll heaven, well, you know they got a hell of a band. - The Righteous Brothers, Rock And Roll Heaven
__________________ Little girl with big ideas "Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 558
![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena That car looked so tempting, so easy to drive Just like that apartment that you burglarized You started to run, but didn't get far Cause under your arm was a VCR
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Something has to change. Undeniable dilemma. Boredom's not a burden anyone should bear. Constant over stimulation numbs me But I would not want you any other way. Just not enough. I need more. Nothing seems to satisfy. I said, I don't want it. I just need it. To breathe, to feel, to know I'm alive. Tool - Stinkfist |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 57
![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Pantera - Cemetery Gates Through all those Complex years I thought I was alone I didn't care to look around And make this world my own And when she died I should've cried and spared myself some pain... Left me incomplete All alone as the memories still remain |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 32
![]() | Re: Najbolji stih svih vremena She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by Sweet child o' mine |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji stih svih vremena mislim da ni ovi stihovi nisu za bacit... Laku noć moja mala barbiko, zalud sve, al ja sam na te naviko, usnama slučajno, ali srcem beskrajno... Dino Merlin - Laku noc moja mala barbiko
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena od Olivera izvedba ne od one. Dva su zrna grožđa ostala na stolu, Oko nas je suton miriše na smolu. Dv'je su noći malo, dva su dana kratka, Ta dva zrna grožđa, zadnja su nam slatka. Dv'je su noći malo, dva su dana kratka, Ta dva zrna grožđa, zadnja su nam slatka. Poljubi, poljubi me ti, u pijesku tijela nek ostave nam trag. Poljubi, poljubi me ti, kad tako sam ti drag. Poljubi, poljubi me ti, jer noć je kratka, a sve u nama vri. Poljubi, poljubi me ti, dok zlatno grožđe zri. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, stih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.