| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji stih svih vremena u Kultura i Zabava forumu; Tri su stara vesla, Nisi mi niš rekla. Želučana kiselina, Kisela je moja slina. Pljunula si hu me, Zišle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 70
![]() | Tri su stara vesla, Nisi mi niš rekla. Želučana kiselina, Kisela je moja slina. Pljunula si hu me, Zišle je iz tebe. Mati ti je rekla, Prste si si spekla. Mati ti je rekla, Prste si si spekla. Mati ti je rekla. Istinu zatajiš, Mrak ti črijeva guta. Hmekni mi se s puta Ide guja ljuta. To je baba žuta. Hmekni mi se s puta Ide baba žuta. To je guja ljuta. Guja ljuta, To je baba žuta. od Zadruge je pjesma i zove se ljuta guja ![]() dobroooo! cjela pjesma je nije stih ali ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. Zadnji Uredio HornedRapid : 17-05-07 u 17:53. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-07 Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Ima ih jako puno al evo... Kaži,zašto me ostvi, Kad nizašta nisam kriv. Znaš li,da bez tebe ja sam, Ni mrtav ni živ. Samo ja, nemam ono šta mi fali, bogovi me otpisali. Plaču oči pune dima, gdje si pravdo, dal te ima. Jasmin Muharemović Nebo voli sunce mlado, Pastir voli svoje stado, Ko što i ji mala srno, Volim tvoje oko crno. Halid Muslimović-Srno Malena Zadnji Uredio HornedRapid : 17-05-07 u 17:53. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolji stih svih vremena Daj, potrudi se pa zavedi me nemoj nikada da mi kazes ne daj, potrudi se pa zavedi me nikada ti necu reci ne...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Kad si sretan lupi dlanom ti o dlan! Kad si sretan lupi dlanom ti o dlan! Kad si sretan i kad želiš s drugim djelit sreču svu, kad si sretan lupi dlanom ti o dlan! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolji stih svih vremena Može li ova moja pjesma u ovu konkurenciju Već sam je postao u temi školski biseri: Školski biseri NIKOLETIĆ PETAR Tamo negdje u daljini, gdje čistoća vlada ... Tamo mali Pero sjedi, pokraj svoga stada ... Od dosade nije znao, što će radit sada, odjednom se dosjetio, pustit malo smrada! Nikoletić Petar pustio je vjetar, vjetar tiho piri, smrad se svuda širi ... Prepao je staru babu, i još koju žabu, Sad sav sretan p*di, sve okolo smrdi! Može li tko glazbu napisati za ovo? ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 02-06-07 u 01:30. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Ne cijela pjesma zeljo,samo stih! Si vidio moj,govori o pravim ljudskim vrijednostima i prolaznosti života!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, stih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!