| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji stih svih vremena u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut The poetry that comes from the squaring off between, And the circling is worth it. Finding ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Those flashing lights come from everywhere The way they hit her I just stop and stare She's got me love stoned Man I swear she's bad and she knows I think that she knows She's freaky and she knows it She's freaky, but I like it She shuts the room down The way she walks and causes a fuss The baddest in town She's flawless like some uncut ice I hope she's goin' home with me tonight Those flashing lights seem to cause a glare The way they hit her I just stop and stare She's got me love stoned from everywhere She's bad and she knows I think that she knows
__________________ life goes around |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najbolji stih svih vremena Vatrogasci Moj prijatelj čudno priča I odaje se pokretom Moj prijatelj iz kafića Brije noge britvicom. Moj prijatelj za žene čuti neće Jer kaže za njih nema osjećaj A za ljepuškaste mladiće on bi prod'o i svoj dom I zovemo ga zato pederom! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Oružjem Protivu Otmičara - Mladiću moj - Zelim ti zabavan dan Najuzbudljiviji san Nikad da ne budes sam Druge da setas, meni da smetas Zelim ti uspeh i moc Najludji provod kroz noc Ceo svet neka je tvoj Druge da imas, naravno Mene da nemas, ne ne, ne ne Mladicu moj, problem je tvoj Sto si mi tako sladak Mladicu moj, problem je tvoj Kako si mek i gladak Mladicu moj, problem je tvoj Luduju sve za tobom Mladicu moj, problem je tvoj Moram ti reci zbogom, zbogom, zbogom Zelim ti zabavan dan Najuzbudljiviji san Nikad da ne budes sam Druge da setas, meni da smetas Zelim ti uspeh i moc Najludji provod kroz noc Ceo svet neka je tvoj Druge da imas, naravno Mene da nemas, ne ne, ne ne Mladicu moj, problem je tvoj Sto si mi tako sladak Mladicu moj, problem je tvoj Kako si mek i gladak Mladicu moj, problem je tvoj Luduju sve za tobom Mladicu moj, problem je tvoj Moram ti reci zbogom, zbogom, zbogom
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Hodao sam ja bos po oštrici Kamen samoće život mi gradio I stalno čekać lopova Da karte otvori Hiljadu puta dosad me uvalio Ljubim ti oči ko u bunilu Svaku noć tu boju usnim ja Ti si izvjesnost u ovom ludilu I jedino sunce što mi sja ![]() |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena ne volim te nit sam te ikad volio, da tvoj omiljeno pitanje........... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Crvena Jabuka -Ostani- Ostani, ostani još ove noći lakše će mi san na oči budi drug mi ti, hajde ostani Ostani, vidi kiša napolju šapće još sat, dva i ona staće budi dobra ti, hajde ostani Pobjeći sad od svega želim da ovaj tren sa tobom dijelim svi su zaspali, hajde ostani Ostani, vidim, oči ti sjaje u mraku i tvoje kose miris u zraku budi moja ti, hajde ostani
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Goca Tržan - Ne pamtim Ne pamtim likove ne pamtim datume ne pamtim puteve što nikud ne vode Što vidim, ne vidim a što znam ne diram sobe sa pogledom pesme sa posvetom ne pamtim s' razlogom Kao proći će, kao moći će srećno sam prebolela kao ne znam te, kao nisam te kao Boga volela Ne pamtim brojeve tramvajske linije ne gledam filmove ne nosim bisere Ne slušam savete ne pijem lekove dan kad su pevali tužni i prokleti ne pamtim, sreće mi... |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Neverne Bebe -Da ima nas- Korak iznad duge, tanka linija opet svoje misli govorim na glas koliko li ću puta oterati strah samo da si tu i da ima nas Prečicom od snova, korak ili dva koliko je samo kilometara pravim te od svega sto mi neko da nek dobar vetar snove pogura Ref. Pogledaj u sunce, iznad oblaka to sto tamo vidiš to smo ti i ja pogledaj u nebo, pogledaj u san to se zove ljubav to smo ti i ja Opet svoje misli pričam na sav glas ponekad o sreći i da li ima nas sve dane tvoje kupiću baš sve reči sto se nikad ne čuju sve dane sto nam dušu spajaju toliko te volim samo budi tu
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, stih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.