| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Takve glazbe ima mnogo. Meni je najiritantniji tompson sa svojim domoljubnim sraćkama koje su pisane za ljude koji svršavaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Najgluplja i najiritantnija glazba Takve glazbe ima mnogo. Meni je najiritantniji tompson sa svojim domoljubnim sraćkama koje su pisane za ljude koji svršavaju kad god čuju riječ domovina , vjera ,...
__________________ b |
| | |
| | #2 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 27-08-07 Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Citat:
![]() ![]() Nemoj pisat s ukljucenim caps lockom... Citat:
![]() Jajo imaš lijepu lokaciju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koristi edit i isključi caps lock! Hvala Zadnji Uredio daidza : 18-12-07 u 16:37. | ||
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 499
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
definitivno cajke i rihannina umbrella... aaaaaa ubija u pojam
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba bez pogovora je to tzv. turbo folk koji bi se trebao zvati turbo sranje teže kategorije...kada bih se mogla sjetiti(a ne znam zašto ne mogu zbog njihove plitkosti) nekog teksta, napisala bih ga da potvrdi moju "teoriju"
__________________ vodimo ljubav a ne rat |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 83
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Najviše me iritira nemelodična glazba. I neritmična. Ono đ-đjanje gitarama mi je najgore. To mi mozak ispije.. isto ko i prežestoko udaranje po bubnjevima. Dakle.. metal, rock.. to me iritira.
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
![]() Metal nije melodican ![]()
__________________ You know so much about nothing at all. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Regge definitivno...mrzim tu retardiranu nedefiniranu muziku.
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 03-09-07
Poruka: 24
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Slažem se.Reggae je sranje!A o ovim imitacijama reggaea,grupama tipa Defencea (šmrkači najlošije koke) da ne pričamo. Takođe pridodao bih domaći "rap",Stoka,Nered,folovi golovi,Wacky Edy (Edo Maajka),Prenkie Nutt (Frenkie),Marcelo,etc... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba metal definitivno ne paše mi nikako i cajke isto
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.