Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Takve glazbe ima mnogo. Meni je najiritantniji tompson sa svojim domoljubnim sraćkama koje su pisane za ljude koji svršavaju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 19:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika debelafrancika

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 17
Poruka: 280
debelafrancika
Najgluplja i najiritantnija glazba

Takve glazbe ima mnogo. Meni je najiritantniji tompson sa svojim domoljubnim sraćkama koje su pisane za ljude koji svršavaju kad god čuju riječ domovina , vjera ,...
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 13:43   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 24
Poruka: 11
tinamarkovic se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: debelafrancika Pogledaj Poruke
Takve glazbe ima mnogo. Meni je najiritantniji tompson sa svojim domoljubnim sraćkama koje su pisane za ljude koji svršavaju kad god čuju riječ domovina , vjera ,...
A MENI POSEBNO TLAK DIŽU RAP GLAZBA PUNK TEHNO I SLIČNA SRANJA SVAKO MALO RIJEČI TIPA: KURAC JEBOTE JEBI SE ITD.

Nemoj pisat s ukljucenim caps lockom...

Citat:
Pravi autor: tinamarkovic Pogledaj Poruke
A MENI POSEBNO TLAK DIŽU RAP GLAZBA PUNK TEHNO I SLIČNA SRANJA SVAKO MALO RIJEČI TIPA: KURAC JEBOTE JEBI SE ITD.
TO STVARNO NIJE NORMALNO!

Jajo imaš lijepu lokaciju

Koristi edit i isključi caps lock! Hvala

Zadnji Uredio daidza : 18-12-07 u 16:37.
tinamarkovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 19:03   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 16
Poruka: 499
Andrij@n@ se izdvaja iz mase
Re: Najgluplja i najiritantnija glazba

Citat:
Pravi autor: debelafrancika Pogledaj Poruke

definitivno cajke i rihannina umbrella... aaaaaa ubija u pojam
F**K YOU!
Andrij@n@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 00:52   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-12-07
Godina: 20
Poruka: 11
ml206033 se izdvaja iz mase

bez pogovora je to tzv. turbo folk koji bi se trebao zvati turbo sranje teže kategorije...kada bih se mogla sjetiti(a ne znam zašto ne mogu zbog njihove plitkosti) nekog teksta, napisala bih ga da potvrdi moju "teoriju"
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 01:12   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 83
Sugar se izdvaja iz mase

Najviše me iritira nemelodična glazba. I neritmična. Ono đ-đjanje gitarama mi je najgore. To mi mozak ispije.. isto ko i prežestoko udaranje po bubnjevima. Dakle.. metal, rock.. to me iritira.
Star 22-12-07, 10:56   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,987
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Citat:
Pravi autor: Sugar Pogledaj Poruke
Najviše me iritira nemelodična glazba. I neritmična. Ono đ-đjanje gitarama mi je najgore. To mi mozak ispije.. isto ko i prežestoko udaranje po bubnjevima. Dakle.. metal, rock.. to me iritira.
Sramota
Metal nije melodican
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 11:48   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,266
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Regge definitivno...mrzim tu retardiranu nedefiniranu muziku.
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 12:10   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 03-09-07
Poruka: 24
Hellbound Heart

Slažem se.Reggae je sranje!A o ovim imitacijama reggaea,grupama tipa Defencea (šmrkači najlošije koke) da ne pričamo.
Takođe pridodao bih domaći "rap",Stoka,Nered,folovi golovi,Wacky Edy (Edo Maajka),Prenkie Nutt (Frenkie),Marcelo,etc...
Hellbound Heart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 13:14   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,340
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

metal i techno
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 17:33   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,041
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

metal definitivno ne paše mi nikako

i cajke isto
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108