| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; narodnjaci... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 177
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Cajke i one deracine od metala evo citata iz jedne pjesme "aaaaaaaaaa i will kill youuu!!! aaaaaaa you are dead!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!" metal ima smisao za humor ![]()
__________________ Speak when it is not proper to be silent, but speak concerning the things you know only when it is fitting |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba meni cajke, al naravno o ukusima se ne raspravlja
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
..nisu sve metal pjesme o ubijanju...no dobro ..nevažno..e a country zika?Kak oni redneci krenu zavijat...:S
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 57
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba ne podnosim turbo folk,ma bilo koje cajke -.- ne volim ni ka peglu opali, al onu konstantno isti beat,aff...za pocet lupat glavom o zid ![]()
__________________ With heaven's help, you cast your demons out And not to pull your halo down, around your neck and tug you off your cloud..But I'm more than just a little curious.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

..nisu sve metal pjesme o ubijanju...no dobro ..nevažno..