| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 slažem se s vama dvojicom...nevidim što je posebno u toj metal glazbi..u biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| werewolf | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
mislim kakva glupost, koliko metal bendova si vidio... isuse, kakve gluposti da promicanje sotone ![]()
__________________ 353 315 29 49..... | |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba decki pa nije moguce da svi imate neke predrasude protiv "me(n)talaca" ... ![]() nije sve tako sivo ja poznajem neke pristojne metalce koji se, ne drogiraju ,ne piju , nego samo uzivaju u glazbi ![]() OT - turbofolk - na tu vrstu "glazbe" sam stvarno alergican ![]()
__________________ Are you rich? I'm single! I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Upravo sam jucer cula neku vrstu glazbe, ne znam tocno kako se zove, koliko se sjecam rekli su da se zove balkanski rondo.. Ha? Fuj.. ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: split Godina: 17
Poruka: 28
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba poznajen i ja super metalce.... likovi idu samnom u školu vole učit i reka bi čovik na njima da uopće ne slušaju metal... ali ja san prije rock i heavy metal slušala pa meni to toliko i ne smeta... mislin meni je to muzika ok skroz... smo je nesmin predugo slušat jer me uši počnu bolit od buke...
__________________ life is a book and you got a read it life is a story and you got to tell it... |
| | |
![]() |
« Program za muziku
|
DJ Krmak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.

29 49.....

ja poznajem neke pristojne metalce koji se, ne drogiraju ,ne piju , nego samo uzivaju u glazbi