| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Servant Ma ja se ne bi baš složio, uopće me ne zanima šta ko može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
Ma molim te kakvo umijeće skladanja moraš imati za techno rave house i slićna sranja! Dum dum dum i dva tona koja se izmjenjuju! Za elektronsku glazbu ne moraš biti nikakvi glazbenik, samo malo moraš imati sluha i dosta para za dobru tehniku i dobroga "strica"! Ili mi je neka pjesma super ili mi možda pjesma nije bogzna kaj ali volim čuti stvar jer poštujem kvalitetan vokal ili glazbenika! U elektronskoj glazbi i brojalicama nemam niti jedno od toga!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
A sad kad si baš već raspalio s tim nekim "dum dum 2 tona" i tim, taj tvoj Muse može odsvirat svatko s malo talenta nakon 2 godine sviranja. Evo "genijalne" nazovimo to "muzike" ljudi koji ne sviraju 2 tona i dum dum...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
A ovaj tvoj komentar kaj se tiče MUSEa......stari moj, ne znaš o čemu pričaš! Oni su u ovom momentu najjači rock band na sceni, a uz to je Matt glazbeno školovan od malih nogu! Ako nađeš nekoga tko nakon 2 godine sviranja odsvira bilo što od ovoga....svaka mu dala! [/quote] Pa evo malo bas gitare: Pa evo onda i malo bubnjeva:
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia Zadnji Uredio 4_8_15_16_23_42 : 23-12-07 u 18:13. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
Ovo što bubnjar svira na koncertu, moglo bi se u roku godinu dana, a ovaj solo bi se moga nakon 2 god. I da, govorim o ljudima koji imaju smisla za sviranje.
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Da si se ikada bavio imalo glazbom ne bi ovo govorio jer očito ne vidiš da ovo nisu nimalo jednostavni riffovi! Ok.....da velim ovako......ako će taj netko sjedit po cijele dane za instrumentima i svirati samo ove riffove te 2 godine, možda i uspije, al ne možeš osporavat njihove muzičke talente koji su iznad velikog broja današnjih superstarova, a naročito američkih "superstarova"! ....i usporediti ih sa izvođačima elektronike! ![]() ![]() ![]() Ako si se raspi*dio kaj sam popljuvao elektroniku, ne moraš pričat gluposti! Meni jednostavno to ne paše, ja volim live svirku i to je to......
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Ajd dobro.....priznajem da sam ga i ja malo zas*o u prethodnom postu. Netko tko se bavi glazbom uspio bi skinut riffove, ali u te 2 godine neće sasvim sigurno postat glazbenik ranga Matta, Chrisa a ni Dominica! Toliko o tome!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 5
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba oke.... Sve što proizvodi zvuk je meni glazba... Ali po meni glazbenik je onaj koji savršeno uskladi ritmove....kakve god bili...kompjuterski ili pravi instrumentalni... I sada nekom jednostavno nije dovoljno gitare ili bubnjeva ili nečeg sličnog.....nego traži nešto brže....nešto što je jedva ili uopće izvdivo običnom čovjeku... ugl. meni je sve to glazba i oboje volim i mislim da je uvreda ako nekome kazes da electro (Ili bilo koji žanr) nije glazba..... "malo" je nerazumljivo, ali valjda ste shvatili....
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) | |
O ukusima se ne raspravlja!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 5
Oke to je tvoj stav.... ali da to nije glazba ti je isto kao da mu kazes ti si retardiran.... ja to smatram vrijedanjem....to je moj stav
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.