| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Cajkice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 273
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Mene zivcira jako puno glazbe jer u moru muzike puno toga slici jednom drugome ali da izdvojim neke od njih: -narodnjaci - mislim da tu ne trebam nista dodati -rap - ne samo da su losi nego imaju stav 13 god. klinaca koji su propustili reprizu power rangersa (svaka cast iznimkama).POGOTOVO NASI REPERI, jer kopiraju ionako vec los original -dj krmak - i svi ostali ultra-tmagochi-dva tona-udaraljke koji ne da su iritantne..nego ti siluju mozak -natali dizdar- ne pjeva lose ali ima uzasno dosadne pjesme |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 103
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba mjerilo ili ne to je činjenica! a što se tiče tog rap-a(rapper- koji imaju stav diteta od 13 god.) s tim se slažem a i takvih rappera je nažalost sve više ali uvik se nađe neki dobar album kao npr. Hip Hop Is Dead od Nas-a, koji i sam govori da rap ide u krivom smjeru-nažalost ali to i nije rap to je više onda RnB!!! a muzika koja me živcira su sigurno cajke, i ono metal i takve tvrde svari, a nerijetko i nekakvi boy band-ovi i sl. |
| | |
![]() |
« Program za muziku
|
DJ Krmak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.