Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi najgore pjesme u Kultura i Zabava forumu; Sve od šokija i tokija... A jbt mogli su prominit tematiku pisama....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 02:43   #21 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: najgore pjesme

Sve od šokija i tokija... A jbt mogli su prominit tematiku pisama.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 02:45   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Za Thompsona ne znam, ali ne možete reć za Škoru da je cijelo vrijeme pjevao "borbene".. jedino ako ne mrzite tamburicu..

Da ne ispadne da sam advokat Šokija i Tošeta, meni su najgore pjesme skoro sve od turbo folka, Magazina, i Ivane Banfić. Ima sigurno još ali tko će se sjetit. E da i ona "Who let the dogs out"

Zadnji Uredio Wamp : 02-05-07 u 02:48.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 03:08   #23 (permalink)
eva
Trouble

eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ma za Thomsona sam sigurna, a Škoro je s njim otpjevao onu "Reci brate moj" i odmah su ih svi poceli stavljat u istu sortu ukljucujuci mene... Je bia je rat, zavrsia je ima vise od 10 godina, iskreno stvarno mi je to vise dosadno slusat, a i izaziva mrznju i fanatizam kod ljudi kojima ocito ratovanje nedostaje( da se netko ne nade uvrijeden mislim na one sta nose crne zastave s U znakom na njihove koncerte )
Skoro me nervira jer se fura na Balasevica i to lose radi. I to je to sta se pisama tice, sta se tice njegove zajebancije i to on mi je o.k....
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 03:14   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma ni meni se ne sviđaju neke njegove novije pjesme, tj. ne slušam ih.. ali recimo ima dobrih starijih pjesama, npr. "Mata", "Ne dirajte mi ravnicu", i tako te slične starije...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 03:30   #25 (permalink)
eva
Trouble

Da starije su mi o.k. , al me "Ne dirajte mi ravnicu" asocira na jednu curu koja je bila ravna kao daska pa smo joj to pivali, pa sad svaki put kad je cujem umirem od smijeha jer se sjetim toga, zapravo njene reakcije na nase pjevanje ....Mislim da je to njoj nagora pjesma...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 13:38   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 528
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Među pjesmama ima svakakve kuruze, al' među spotovima nema takve kuruze kao što je ona 'sexy chica' što pjeva neki Bosanac... Strava i užas!
e taj bosanac se zove Deen i frajer je pravi smijeh! ima više šminke od svih cura zajedno!! ali zato skineš neki spot i hahaha
venus01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:08   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-07
Poruka: 86
Alias se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jel znaš ijednu njegovu pjesmu prije nego je postao poznat u Hrvatskoj?
neznam, niti sam ga slušala ikad, kažem da je katastrofa sama njegova pojava, onak previše mi je 'metro'
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:41   #28 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

nešto "tko te ima taj te nema", gluplje nisam čula!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:42   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Ne volim narodnjake i rap i tehno
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:49   #30 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

jel voliš Avril Lavigne

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgore, pjesme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114