| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi najgore pjesme u Kultura i Zabava forumu; Sve od šokija i tokija... A jbt mogli su prominit tematiku pisama.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Sve od šokija i tokija... A jbt mogli su prominit tematiku pisama. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Za Thompsona ne znam, ali ne možete reć za Škoru da je cijelo vrijeme pjevao "borbene".. jedino ako ne mrzite tamburicu.. ![]() Da ne ispadne da sam advokat Šokija i Tošeta, meni su najgore pjesme skoro sve od turbo folka, Magazina, i Ivane Banfić. Ima sigurno još ali tko će se sjetit. E da i ona "Who let the dogs out"
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 02-05-07 u 02:48. |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Ma za Thomsona sam sigurna, a Škoro je s njim otpjevao onu "Reci brate moj" i odmah su ih svi poceli stavljat u istu sortu ukljucujuci mene... Je bia je rat, zavrsia je ima vise od 10 godina, iskreno stvarno mi je to vise dosadno slusat, a i izaziva mrznju i fanatizam kod ljudi kojima ocito ratovanje nedostaje( da se netko ne nade uvrijeden mislim na one sta nose crne zastave s U znakom na njihove koncerte ) ![]() Skoro me nervira jer se fura na Balasevica i to lose radi. I to je to sta se pisama tice, sta se tice njegove zajebancije i to on mi je o.k.... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Ma ni meni se ne sviđaju neke njegove novije pjesme, tj. ne slušam ih.. ali recimo ima dobrih starijih pjesama, npr. "Mata", "Ne dirajte mi ravnicu", i tako te slične starije...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Da starije su mi o.k. , al me "Ne dirajte mi ravnicu" asocira na jednu curu koja je bila ravna kao daska pa smo joj to pivali, pa sad svaki put kad je cujem umirem od smijeha jer se sjetim toga, zapravo njene reakcije na nase pjevanje ....Mislim da je to njoj nagora pjesma... ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: najgore pjesme neznam, niti sam ga slušala ikad, kažem da je katastrofa sama njegova pojava, onak previše mi je 'metro' ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

A jbt mogli su prominit tematiku pisama. 

....Mislim da je to njoj nagora pjesma...
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.