| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi najgore pjesme u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 ma ima masu tih odvratnih šrotova ali prvi na pamet mi sada pada Mate Bulić i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Citat:
A koliko tek takvih "umjetnika" ima kojima je jedina referenca za snimanje CDa ili matrice za radio bila da plati svojim novcima i onda maltretira muzičke urednike i slušaoce koji to moraju slušati jer je dotični kupio određeni broj izvođenja na radio stanici I onda to ekipa zatraži na MP3 jukeboxovima po kafićima, pa se to onda rošta od jutra do mraka. Pa mi je najžešće bilo dočekati nabrijanu ekipu u jednom kafiću, napuniti jukebox kreditima i staviti sprdačine od Vatrogasaca na temu Thompsona, Škore etc, pa kad počnu prvi taktovi, ekipa pada na koljena, a nakon par sekundi šok kada skuže da to nisu "njihove rodoljubne" pjesme. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Sad ću vam ja dat najgoru pjesmu. Uši mi krvare kad ju čujem. Ni mi jasno kak ekipa u studiu može pljeskat i skakat na ovo. Stravaično.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Najgora pjesma je ne znam kako se zove...HAHA al vrtila se po narodnom radiju ide '' Macke placu ne znam sta cu, noc je tako duga dosadna '' HAHA pa to moras bit imbecil pa pjevat....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:33.

Do you feel lucky, Punk?
Pali gume a ne dušu 

Tko rano rani,zahebo je pjevca