| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najimpresivnije solaže na električnoj gitari u Kultura i Zabava forumu; Bacio sam oko po temama i nisam vidio ovu temu.....!? Evo da ja počnem sa pjesmom koja mi i nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Bacio sam oko po temama i nisam vidio ovu temu.....!? Evo da ja počnem sa pjesmom koja mi i nije nešto ali je solo na gitari koji počne na 2:40 nevjerovatan! BRIAN MAY - Resurrection
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Meni osobno ovaj solo je nešto između užasnog i antipatičnog... Bek on sabđekt, postoji samo JEDAN najbolji gitarski solo a to je Stairw.....zajebajem... ![]() Meni jedan od najdražih definitivno: Ozzy Osbourne - Mr. Crowley (originalno odsvirano s R.Rhoadsom ali ovdje svira Z. Wylde) Predobra pisma, predobar solo... ![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 179
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari ova 1. solaža nije nešto teška, obična taping tehnika ništ drugo ![]() ev nešt opako ![]() na 2:48 počinje solaža pa do kraja.. Zadnji Uredio Servant : 18-02-08 u 20:51. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-07 Godina: 22
Poruka: 23
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari vidim da je ovo novija snimka pošto petrucci svira music mana a ne ibaneza a i frizura je tu ![]() više mi se sviđa solaža hollow years live in budokan tu je petrucci jebo mater gitari sa feelingom,plače mi se kad ju slušam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio Servant : 24-03-08 u 22:20. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari A imas iskustva sa sviranjem gitare? Znas kako je to odraditi neki "lagani solo " poput onoga?..
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-07 Godina: 22
Poruka: 23
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari po onome šta piše nebi reko da ima iskustva i sviranju,možda i ima ko zna...al onaj solo hollow years live in budokan je plafon,rijetko ko može bolje iako nisam neki veliki fan dream thetera niti petruccia al šta je je.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

Nema to što ja znam, a da ne znam, da on zna da ja znam