| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najimpresivnije solaže na električnoj gitari u Kultura i Zabava forumu; Dobra mi je prva minuta sola, kasnije opet on se zamisli i počne bezveze trkeljat ko da daje instrukcije iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Aerodynamic | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Dobra mi je prva minuta sola, kasnije opet on se zamisli i počne bezveze trkeljat ko da daje instrukcije iz guitar škole... ![]() Sminkercic jedan, cesto pretjeruje s tim solima, al razvaljuje gitaru i osobno mi je jedan od najdrazih... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari poslusajte cjelu prije nego prosudite takodjer i zanimljiv bass Al di Meola - Race With Devil On Spanish Highway
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Citat:
![]() One i odlican bubnjar ![]() ![]() ![]() sahataba to je van konkurencije... Nisi fer xD
__________________ I'm riddle with no clues | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 6
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Evo dva meni zanimljiva članka o soliranju On Soloing - Guitar Noise i More On Soloing - Guitar Noise
__________________ Nema to što ja znam, a da ne znam, da on zna da ja znam |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 510
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari ako se ovo broji http://www.youtube.com/watch?v=fjqPvBvU1tg preee dobro
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 6
![]() | Re: Najimpresivnije solaže na električnoj gitari Jedan od tehnički najboljih domaćih rock gitarista 70-80-ih Dragan Gužvan iz Atomskog skloništa, super su mi sve solaže na ove dvije stvari Ne cvikaj generacijo i Čedna gradska lica
__________________ Nema to što ja znam, a da ne znam, da on zna da ja znam |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

xD
Nema to što ja znam, a da ne znam, da on zna da ja znam