| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi najsmješniji i najluđi tekstovi u Kultura i Zabava forumu; hehehhehe... dobro sam se ovdje nasmijala i ismijala... ona prva pjesma Rokeri s moravu - Aerobik hehehehheheheheh hehehe samo ću to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi hehehhehe... dobro sam se ovdje nasmijala i ismijala... ona prva pjesma Rokeri s moravu - Aerobik hehehehheheheheh hehehe samo ću to reć
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi NoFX - Buggley Eyes Lyrics Have you ever gone to sleep with Bo Derek And woke up with Bo Diddley? Have you ever gone to sleep with Bo Derek And woke up with Bo Diddley? You got so loaded, you thought that she Was the most beautiful gal that you ever did see Yeah, have you ever gone to sleep with Bo derek And woke up with Bo Diddley? Woke up in the morning, to your surprise A couple melons in tube socks, And buggley eyes Yeah, have you ever gone to sleep with Bo Derek And woke up with Bo Diddley? Atheist Rap - Fatamorgana Bila je.. Bila je luda zurka Sto bi rekli totalni mrak Ja sam te noci bio napaljen Ko najludji ludak Kada je prosla pored mene I namignula okom Jedan deo moga tela odgovorio je skokom Imala je kosu boje meda boje Dunava Po malo gadna ali nije bila skrnava Igrala je stiplcez palila se sva na jazz Radila je ko masina a u dusi bila fina Ja se takav toga dana ne bih dopao ni mami Kad sam uhvatio pogled gore navedenoj dami Nakon pet minuta vec smo plesali u tami A iduceg trenutka smo bili sasvim sami Ja sam punjacica najludjih zelja Rekla je u maloj sobi levo od Ve-Ce-ja Ruka je klizila uz nogu sve blize blize Kad sam osetio iznenada nesto joj se dize Prijatelji moji da ste videli belaja Dal' sam pretero u picu ili riba ima micu Fatamorgana
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi crna rupa-mokraća ljubavi Bio je ljetni dan i padala je kiša Ja sam je vidio kako u grmu piša Viknula je joj i brzo obukla hlače Tada sam uoči kako tiho plače Odmah sam je pitao za van Ili da dođe u moj stan a ona sva u suzama rekla je da Idemo van Za vrijeme ljubavi te Više sam cjenio pišanje Jer sam znao da nas je spojila Ta čudesna mokraća i odmah sam poludio odmah zaljubio kad sam vidio tu mokraću i nakon mjesec dva zajedničkog pišanja bog ju je uzeo nestala je i sad tužan gradom gledam u lokve te moj bend pardon bivši, rasapli smo se ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 33
![]() | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi Video sam ribu, Ima dobru sisu, Reko sam ti ovi frajeri za tebe nisu, Ja sam pravi frajer, Mnogo dobro jebem, Nisam dugo seko nokte, ima da te grebem, Prvi put je dala kad smo jorgovane brali, Drugi put u njivi, Treći put u štali, Ulazim u nju, a ona tako vrela, TAKO JE KAD DAJE DEVOJKA SA SELA!!! 4x BIČUJ, BIČUJ ME!!!!!!!! BIČUJ STOJANE!!!!!!! UZMI OVAJ KAJIŠ, MODRICA NEK OSTANE!!!!! Zadnji Uredio A - girl : 31-10-07 u 21:49. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi Rambo Amadeus - Sega mega Sega mega sega mega sega sega Pa ne bi ja ovoliko dugo ost'o na estradi da ne pratim trendove Sega mega sega mega sega mega Evo ima 3-4 godine otkako je u moje selo svaka baba nabavila kompujter povezali se svi na internet kupili sega mega drajv babe u obliku muskog, đedovi u obliku zenskog polnog organa stave ga preko katode i anode digitalno-analognim konvektorom svako vece oni se zabavljaju Sega mega sega mega sega mega mega mega mega I ja bogami nabavio isto ali ne dam im adresu! Svako vece ima 3 godine sa đevojkama najljepsim iz cijelog svijeta ja uvece se nađem ovako joj... vidim je u totalu na ekranu prikopcana na sega mega drajv Sega mega mega mega mega Ma super nesto ne moras je izvodit na veceru placat piće slusat gluposti odma se prikljucis i vozis Taman ja jedno vece upozn'o se s jednom malom lijepom kuvaricom iz kineske ambasade prikljucila se ona na kompujter poceo ja kad odjednom smetnje na vezama bog te jebo sta je ovo sad neka baba se pojavi "Rambo jesi to ti?" "Nisam gospođo, jedan je Rambo, to je Silvestar Stalone, njemu se obratite" "A, ne ne ne, Rambo Amadeus, ti me zanimas"' Reko: "Izvolte gospođo" "Znas, Rambo, ja sam zena najbogatijeg covjeka na svijetu, ovoga sto je u poslu sa kompujterima. Otkad se obogatio, nije me dovatio... Uvatila mi se paucina, pa ako mozes Rambo ti mi pomozi... Jer nema niko drugi...' Reko: "Gospođo, nema problema, imate li aparaturu? "Kako nemam, budalo jedna, muz mi to proizvodi" "Dobro. Prikljucite se, okrenite potenciometar na najjace, da se ne zajebavamo cijelu noc." I poceo ja lijepo oko babe lagani rad, sega mega Vidim ja crknut ce mi kompjuter od vlage te ja smanjim malo gas. Kad u pola posla neko kuca na vrata "KO JE?" "OTVARAJ KURVO! TO SAM JA, TVOJ MUŽ" Zena se zbunila, ne zna sta ce ja se ne sekiram Kazem: "Otvori, boli te kurac, ionako ima rezervni kljuc, uci ce" Ubijedit cu ga ja" (ulazi muz kuci) "STA TO RADIS KUUURVOOOO, JEBAT CU TI MATER AUTOMAAAATSKI" "MA NISAM MUZU, NISAM MUZU, NIJE TO STO MISLIS..." "KAKO NIJE, JEBAT CU TI MILU MAAAAJKUUU" Vidim ja odnio vrag salu i kazem" "Druze... lezi gola zena, žice joj vire ododzdo vezane za kompujter, sta da mu kazem? Reko: "Druze ja sam haker sa Balkana, ugradujem vam u Windows 32-bitni sistem' "KO TO KUCA NA MOJ WINDOWS TAKO, ZAR VI MOMCI NE ZNATE POLAKO, levo desno nigde moga stana' Sega mega sega mega
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi Straight Jackin - Digni ga Zeleo sam sve da bude opusteno Sad sam, sam sedim i o svemu razmisljam Odkad me je sjebala pokusavam da shvatim Da li zelim da je nema il da mogu da je vratim Sada patim jer sam hteo da se prepustim ljubavi Prekasno sam shvatio da radi mi o glavi Zbog nje bi se promenio, ostavio drogu Al ona nije bila svesna toga pa mi dade nogu Hvala Bogu da je tesko kad si sam Kad pomoc ocekujes nema ko da ti je da I sta sad vrede mali sitni trenuci Kad god ih se setim jos na vecoj sam muci Zato zelim da te zaboravim Jer ovu bol koju osecam vise nemogu da trpim U glavi mi vec dugo nista nije isto Kad god cujem tvoje ime mislim na samoubistvo Dno sam dodirnuo, vratio se sad sam jak, prolazi me bedak I na kraju svega znam za sve vase zenske prljave igre I znam da niste previse pametne, a ni za sobom ciste Ustvari vi ste bre kurve sve iste Digni ga, digni ga, digni ga ga Digni ga, digni ga, samo digni ga Koja bre ljubav ja ustvari samo hocu jos malo tvoje vrele picke Kurvo, svaki tvoj pogled me pali, polako prekida sve u mojoj glavi Jer ti, cepas kao trip ili iiii vraca mi se flesh jer 'ter koke jos mi je na kiti Oblizi je da i ti imas ukocenu vilicu meni je kez vec na licu dok mirisem tvoju picu Opijen sam i do jaja mi, i da znas da se vise neuzbudjujem zbog ribe koju mogu da pojebem Sta? To ti neodgovara? Al moze da ti neko drugi daje svojom kitom preko cmara Bedak je prevara bol smara, Od sad cu samo da te karam i nad tobom se izivljavam Jer vise nista mi neznacis, zajebi pricu i nastavi da se svlacis I seti se kad opet das nekom drugom da te pojebe Da ko se zadnji smeje taj najsladje se smeje Kad naneses bol drugome taj bol ti se vraca Zato cuti i pusi duso Digni ga, digni ga, digni ga ga Digni ga, digni ga, samo digni ga XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi Onaj sa bekamom je super. Evo nekih što je prije kad sam ja išo u moju školu pisalo: Natpis u wc-u iznad pisoara: Šta gledaš gore, jel ga se stidiš? ili ovaj: U tvojoj ruci je budućnost ove države! Na zidu jednom je pisalo: Danas je teško biti glup jer je prevelika konkurencija. I tako dalje... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| No End In Sight | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi SMF DOKTORE POMAGAJ Zeno gde nam je daljinac? Pocece mi utakmica, a ne mogu da ga nadjem. Cek da vidim da ga mali nije uz’o. Pocupacu mu usi ako ga je negde zaturio. Jao, vidi ga! Progut’o ga celog. Kako li je samo uspeo? ‘Ajde da ga iskasljes, blago tati. Kah-kah, kah-kah. Ne vredi. Zeno, pali kola da ga vodimo u bolnicu. Sta je sad? Nece da upali? Da nisi sipala corbu kod onog iz trece pesme? Doktore, doktore pomagaj, Doktore, doktore pomagaj, Doktore, doktore pomagaj, seci malog, vadi daljinac, pocece mi utakmica!
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: najsmješniji i najluđi tekstovi Pisonja i Zuga su pamtili dobro Šta im je te večeri govorio Lepi "More je provod, more su koke" "More je izvor života" je rekao Moke Moke je još dodao i to da se strankinje praskaju pravo I da je u Zaostrogu u kampu svaku noć drugu jebavo Pisonja i Zuga mogli su ih slušati i noć cijelu Pisonja i Zuga imali su krv sedamnaest godina vrelu Pisonja i Zuga Još istu noć su Pisonja i Zuga maznuli kasetaš iz Doma invalida Pa malo zatim i autobus "Auto-prevoza" sa Hrida Pisonja ubaci u brzinu to vrelo ljetno veče oko dvaest i dva časa "A sada, pravac more" viknu Zuga iz sveg glasa Pisonja je vozio i pušio duhan, Zuga voli crne, a Pisonja plave A poslije mora dalje u svijet, samo se hrabri dokopaju slave A onda zbogom barake na Breci, viknu Zuga i kasetaš odvrnu jače Dobit ćete razglednicu iz afričke zemlje Safari Zbogom zohari Pisonja i Zuga, dva vjerna druga Krote opasne krivine Molim te čuvaj ih, kraljice brzine Murija je blokirala cestu negdje kod Bradine oko dvaes tri i pet U autobusu je svirao boogie-woogie Vidjevši drotove pri brzini od osamdeset na sat "Vežite se, polećemo" Pisonja reće Zugi Strahovit tresak zapara zrak, čak i iskre poletješe u mrak Pričali su ujutru i kleli se u majku Da su auspuh i retrovizor našli čak Pedeset metara dalje u jarku Pisonja i Zuga, dva vjerna druga Krote opasne krivine Molim te čuvaj ih, kraljice brzine I dok su Pisonju nosili u hitnu on ugleda mjesec iznad sebe i reće "Bože, kako neki mogu gore, a ja i Zuga ni na more" Poslije toga je pao u nesvjest i više nije mogao čuti Kako se još dugo na nebu smijao mjesec žuti
__________________ b |
| | |
![]() |
| Tagovi: najludji, najsmjes niji, tekstovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.