| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Narodnjaci u Kultura i Zabava forumu; misliš po albumima želiš sve razvrstati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Narodnjaci su sramota. Uzelo je previše maha i malo ludi sluša dobar zvuk, tj. dobre vibracije hrv. zvuka. Ak vam se zaista da ić na pijanku i razbijat čaše, šlivite narodnjake, imate Želka Bebeka, on je za takve stvari.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Administrator | Re: yo Citat:
Mile Kitić, Fazlija, Dhogani, Ceca, Lepa Brena, DAra Bubamara, Rade LAcković, Mitar Mirić, Šaban Šaulić, Osmah Hadžić, Dragan Kojić Keba, Sinan Sakić, Miloš Bojanić, Bane Bojanić, Džej, Emir, Sako Polumenta, Dragana Mirković, Viki, Taša, Medeni Mesec, Indira Radić, Stoja, Halid Bešlić, Haris Đinović ...ma iha još ali mi se ne da nabrajati | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
Ja mrzim narodnjake al ako je neka pjesma dobra onda je ok al one ostale cajke što "režu" te me živciraju!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: narodnjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Narodnjaci link | k-fLiP | Glazba | 1 | 24-11-05 22:44 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.