| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Navijačke pjesme u Kultura i Zabava forumu; Evo za nadolazeče dane bilo bi dobro da stavite koju! Malo nas je al nas ima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijačke pjesme Meni je jaka on od Ožujskog....svaki put mi se dignu dlake na rukama kad ju čujem tj. vidim na TV-u.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Navijačke pjesme ne znam dal ju svi znate ali ide ovak: ALEALE ALEALE ALEALEALEALE meni ta najjača ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
Ožujsko - Srce moje kuca za nju Info: 34 sec, 192 kbps, 805 kb http://rapidshare.de/files/17348474/...a_nju.rar.html ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-06 Lokacija: "između sedam brežuljaka" Godina: 40
Poruka: 66
![]() | Re: Navijačke pjesme FAK OF BOLAN u suradnji sa PU TORCIDOM I BBB V.GORICA snimili najbolju i najmelodičniju himnu HRVATSKOJ reprezentaciji....uskoro na vašim glazbenim aparatima!!!!!!! ![]()
__________________ HE...HE...HE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: navijacke, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | Johnie-Bravo | Baš Razno | 2 | 30-11-05 19:15 |
| Car bass pjesme | daMassa | Glazba | 3 | 04-08-05 16:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!