Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi NIGHTWISH FAN POMOĆ!!! u Kultura i Zabava forumu; Evo ovako...Slušam nightwish već dugo...I oni imaju onu knjigu kao...I našao sam negdje na nekom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 22:22   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 2
raven_nw se izdvaja iz mase
Exclamation NIGHTWISH FAN POMOĆ!!!

Evo ovako...Slušam nightwish već dugo...I oni imaju onu knjigu kao...I našao sam negdje na nekom forumu izbačene dijelove iz te knjige...na srpskom...Pa me zanima dali itko zna jel to istina il nije...Molim boga da nije!!!!
Eo pogledajte zašto se molim(pogledajte u prici trecoj ono malo dolje šta piše(a tuomas je reko u nightmailu da nije gay)):

prica prva:
-Cao ujko, otkud ti?
-Eto, sad se video s onim tvojim shkolskim drugom, Tuomasom, bili kod onog Tera, tvog bivsheg dechka u studiju...
-Kojim Tuomasom? Milainenom?
-Ma jok, bre, onim Mikinim, shto mi je onomad preporuchio onog vodoinstalatera. Nego, pravi sad neki projekat, ja im odsvir'o neke deonice na flauti, nego me zamolili da te pitam neshto...
-Shta, ujko?
-Pa, probali su on i Emppu da pevaju na tim pesmama, ali im ne ide neshto to visoko C, pa su me zamolili da te pitam ako bi ti to odpevushila?
-Onaj chupavac Emppu, klosharchina shto me proshlog leta muvao mrtav pijan kod Jukke na punoletstvu??? Daj ujko, mogu misliti kakvo sranje od muzike oni prave, sigurno su to oni njihovi sektashi i oni shto piju drogu, i skachu uz gitaru...uz onaj, kako se kaze....ajron mejden, jel'te...Znam ja, dok sam bila s Terom, uvek je slushao te drndavce, a meni govorio da sam fenserka shto slusham Vitni Hjuston...
-Ma ne, Tarjice, to je jedna pristojna muzika, melodichna folk akustika, svidece ti se sigurno...Hajde, uchini ujki, dugujem Tuomasovom caletu neke pare, ako im ti to otpevash otpisace mi dug...
-"ajde, kad si navalio...Ali samo cu da otpevam to i nishta vishe! Shta cu sve doziveti od tebe! Pazi kad cu na kraju josh da pravim bend sa onim shmokljom Tuomasom i shtrokavim Emppuom! Boze mili!
-Joj, ljubi je ujka!!!
-Ali da zavrsimo s tim do srede, posle se vracam u Kuopio, imam ispit iz horskog pevanja!
-Ma u redu, to ti je par sati samo! Obecavam ti da posle toga necesh u zivotu nikada vishevideti ni Tuomasa ni Emppua!
-OK onda. Ups, zvoni mi telefon. E, cao ljubavi, shta mi radish? Eto, nishta doshao mi ujka.......

.....and the rest is history..........

prica druga:
-Halo?
-Halo, Esa ovde. Cao, Ilma, shta radish, kako si?
-O, Esa! Evo, nishta, peglam Timu neke koshulje sad, treba mu za ekskurziju. Shta ti radish?
-Evo, bio sad do Joensuua, kupio neke dizne, opet mi se zapushila cev u kupatilu...Nego, necu da te zadrzavam, da li je Tarja tu?
-Aha, evo sad bash se sprema, u 5 ima voz za Kuopio, sutra ima neki ispit tamo. (TARJAAAAAAAAA!!!!!!! Ujak te Trazi!)
-(-Evo, mama!)
-Cao, Tarja!
-Moi, ujko! Kako si?
-Dobro, nego....jesi li bila ustudiju kod Tera?
-Jesam, bash smo jutros sve zavrshili....
-Joj, ljubi je ujka! Imash od mene za ovo karte za lozu u operi! Nemash pojma kakvu si mi uslugu uchinila!!!
-Ti nemash pojma u kakvu si me situaciju ubacio! Dodjem ti ja ustudio, a tamo onaj Emppu i Tuomas, pushe, ne mogu da dishem, i pustili one njihove giliptere, trese se ceo studio! Jedva uspela da se raspevam u svem onom dimu! A pesme su im....ubi Boze, smornije ni gluplje stvari nisam chula u zivotu! A Tuomasovi textovi...neke nocne zelje, leptiri, brachne postelje, device duhovi divljine...Nishta ne razumem. A josh im kad sam konachno pochela da pevam nije valjalo, mnogo mi, kazu, snazan glas za te pesme. Pa shta jebote treba, da shapucem, odrezem jednu glasnu zicu, ko mu je kriv kad pishe idiotske melodije! Ko josh slusha akustichnu atmosferiku? Jeb'o ga srednji vek!
-(TARJA, NE PSUJ!)
-(IZVIIINI, MAMA!)
-Dobro, dobro, Tarjice smiri se, nije strashno. Sad si to snimila, i ti vishe nemash vishe nishta s njima! Hvala ti k'o Bogu, a ti vishe se ne nerviraj oko njih!
-Ma naravno da necu, bre! Jok, da se sa tim indijancima ja bakcem!
-Nego, rece tvoja mama da imash neki ispit?
-A, da, imam horsko pevanje sutra, predaje mi onaj.........

.......and the rest is history............. .

copyright by Baki

prica treca:
-I, shta nam je sad chiniti?
-Ma daj, Tuomase, zajebi onu debelu fenserku, pevala nam je na prvom demu, i shta? Niko nije pomenuo u recenzijama te tri pesme, a ako neko i jeste, svi su pljuvali po nama, i to bash zato shto ta krava ne ume da peva!
-ej, ej, ej, Emppu,nemoj tako, ipak Tarja i de na akademiju, mora da zna da peva da bi...
-Ma shta zna? Pa jebote video si kako je pevala na demu! Prvo gospodjica doshla u studio sa dva sata zakashnjenja, pa onda joj smeta dim, molim te, njoj treba pola sata da se raspeva, da zagreje glas, bolje bi joj bilo da ode na livadu da trchi malo ako hoce da se zagreje, a ismrshala bi malo, stoka debela! I shta je to otpevala? Ti si od Ese nju trazio jer ti je trebao piskav dechji glasic za pesme, tipa Sinejd O"Konor, a ova jebote k'o kamila kad je kolju! Nek ide u Milansku skalu pa nek tamo kreshti operu, shta koji kurac, upropastila nam je pesme....
-Ma daj, choveche, mozda joj glas nije ishao uz one akustichne pesme, ali ove nove su sad u metal fazonu, snaznije su taman kao i njen vokal...A ko bi drugi mogao da nam peva?
-Ma koji ce nam kurac uopshte zenski vokal? Ja sam ti josh kad smo onaj demo snimali rekao da zovesh Jukku, znash onog, Nevalainena, on chovek ima dobar, lep glas. Shto on ne bi mogao da otpeva to?
-Ma, znam ja da Jukka extra peva ali....
-Shta ali?
-Znash li ti Jannea, Tarjinog dechka?
-Mislim da znam. Je li to onaj, visoki, plavi, shto zivi pored jezera....
-E, bash taj, onaj shto stalno izlazi u Karhu Bar...
-Ma, fenser...
-Jeste, nego slushaj. On mi se svidja!
-E? On??? Ma daj, choveche...
-Majke mi, dechko je mnogo sladak, jesi li video njegove trbushnjake letos na jezeru...
-Ma daj Tuomase, do juche si mi samo prichao o Plamenu Dimovom shta bi mu radio sa onom njegovom violinom, a sad onog dzovana tamo...
-Ma dfaj Emppu, uchini mi jebote! Shto duze imamo onu debelu Tarju kraj nas, to ce se i Janne tu muvati. Pa iskreno, koga ce pre odabrati, mene, ili onu uobrazenu bitcharku shto se potripovala da je Marija Kalas?
-Pa sad, i ti si zgodan, ali Tarja ima jaku sisu, a i...
-Ma kakva Tarja, bre, nju cu eliminisati. Samo da ja nju dovodim ovde u studio, pa ce ona dovoditi Janneta, pa cu ja krenuti u akciju. A shto se tiche pesama, ma ionako i nisu neke. Lepo kaze meni moja mama nema 'leba od pevanja. Da ja lepo zavrshim ovu biologiju...
-Dobro, dobro, samo ne pochinji opet sa mudrostima tvoje majke! Pozovi Tarju, otmi joj Jannea, jebite se svo trije nasred studija, i marsh u pichku materinu! Ali imam i ja jedan zahtev! Hocu da Jukka svira bubnjeve! Oni njegovi bicepsi......

.........and the rest is history............. .

copyright by Baki

prica cetvrta:
-D vi tu di landz, uir as a hirou I stend, d paf ue bjuti medbis, ilvinpaaaaaaf, ic di anesti of diz vrdz, ruld bajdmidzik en majti svrdz, det mejks maj….
-Chekaj, chekaj, chekaj, Tarja, jebote vec peti put ponavljamo ovaj refren. Koliko puta moram da ti kazem da se ovo swords ne chita svrdz, vec soooodz? Sooodz, devojko, jesi li mutava?
-Jebote, ko da je bitno, sooodz, svrdz, isti djavo.Videla bih ja tebe kako pravilno izgovarash rechi da pevash u drugoj oktavi. Sad si ti faca shto si bio godinu dana u Americi I to usred Kanzasa. Cvrc Milojko!. Nije nego! Uostalom ja ne znam ni koji kurac znachi ta rech…
-Ne znash? Jebem ti, I ti si imala 5 iz engleskog kod Sattu, a ja 4???!!! (pa naravno, kad si se shlihtala svim profesorima k’o najveca fufica, kuchko prokleta!)Jebem ti okean! Mach, devojko, mach, znash ono oshtro, kao noz….
-Da, Tuomase, znam shta je mach, ne pravi se pametan….(on ce meni shta je mach….on da ima mach gde treba, ne bi ga pominjao u pesmi), I koji kurac taj mach sluzi fabuli pesme? Izvini, ali ovi textovi su josh gori od onih sa prvog dema. Kakvi machevi, lepotice I zveri, Tutankamon, zashto slavuji pevaju, stolari….Kakve to veze ima s bilo chime, mozgu mozdani? To ni ti ne razumesh o chemu si pisao, a kamoli….
-A ne, nego ce pisati o sexu I zurkama, k’o oni tvoji fenseri sa MTVja! Budi srecna shto smo te pozvali da pevash ovde…
-Emppu, ne ubacuj se. U redu je Tarja, da nastavimo….
-Nije u redu Tuomase, da mi se ovako obraca! Ja ne bih ni u snu pristala da opet pevam sa vama indijancima, da me nije Janne nagovorio. Ja ne znam stvarno Tuomase zashto se Janne u poslednje vreme toliko druzi s tobom, I kako si ga ubedio da me natera da pevam ovde, ali stvarno nije u redu, ni od tebe ni od njega. Ja samo iz njegovog hira tracim ovde vreme! A ako nisi znao, stresiranje utiche veoma nepovoljno na boju glasa, a ja….
-Oh, evo ga Janne! Lupus in fabula! Gde si, bre, Jannche, sto godina!
-Cao, Emppu! Kako napreduje snimanje? Gde si, Tuomi?
-A, pa dobro je, bas I gitare su zavrshene, sad radimo vokale, za koji sat cemo zavrshiti, nadam se. Sutra treba flautu….
-Tuomase, mogao bi da pustish Janneovu ruku, chovek ochigledno bi hteo I sa mnom da se pozdravi!
-A, naravno! Gde si ljubavi! Kako napreduje?
-Ma nerviraju me! Sve im ne valja, kako god da otpevam, pesme su uzasne, a sabili su snimanje…..
-Janne!
-Da, Tuomi?
-Ovaj, sad se setih, treba da donesem u studio klavijature, da sutra Esi pokazem partiture za flautu, a masivne su I teshke, znash, Korg je to, pa ako bi mogao da skoknesh sa mnom do moje kuce, nema nikog…ovaj, tu mi je samo mama, pa samo da mi pomognesh da ih prenesem?
-‘Ajde! Vidimo se ljubavi! Srecan rad, Emppu!
-Hei hei!
-Stvarno mi nije jasno kako se Janne sprijateljio sa takvom seka persom! Nego, Emppu, shta sledece snimamo?
-Aha, sad radimo onu pesmu, znash onu pod radnim nazivom Homomaniac Fantasia? Jesi zapamtila melodije?
-Aha, pa nisam glupa!
-Ma kako da ne…ovaj, naravno, evo ti lirike.
-Hvala. Hmmmmmmmm….the scent of a MAN (?!) was not mine….ovo mi zvuchi nekako previshe pederski, verovatno je tuomas mislio WOMAN. Gde mi je hemijska da prepravim? Evo je. OK, hmmmm, bla bla bla………SUCK my deepest??!! Eh, Tuomase, ti k’o da nisi nikad video golu zenu! Pre ce biti LICK. Dobro……hmmmmmmmm……..deeper shall be……
-Tarja, pozuri, moramo danas da zavrshimo s vokalima!
-Joj, kako me nervira, klipan chupavi! Emppu, majke ti, objasni mi neshto? Zashto ste sabili snimanje vokala na samo 2 dana, a bubnjeve cete snimati chak 10 dana??? I josh ste bubnjeve ostavili za kraj da ih snimite! Pa ja ne mogu bez ritam sekcije da pevam, a I nemam vremena da uradim pozadinske vokale…
-Zato shto je u ovim pesmama bitniji bubanj od glasa.(dace tvom Janneu Tuomas pozadinski, mamicu li ti….) Shta si ti utripovala, da se svet vrti oko vas gologuzih pevaljki? Ima neshto I u bubnjarima…tj. Bubnjevima! A I valja da bubnjevi dodju kao shlag na tortu……mmmmmmm…..Jukka I shlag….Je li, Tarja, da ne znash mozda neku prodavnicu u Joensuu gde imaju da se kupe kvalitetni mixeri…….

…………..and the rest is history…………

Copyright by baki

prica peta:
(ZVRRRRRR, ZVRRRRRRRRR!!!)
-(Ko je bash sad nashao da zove! Ne moze chovek ni da gleda Paju Patka na miru!)Halo?
-Halo, Tuomase?
-Da?
-Hei, Tarja ovde, shta radish?
-Jaoooj….ovaj, eh, otkud ti, bash mi drago da si se setila da me pozovesh? Evo, nishta, gledam crta…ovaj, neke crteze skandinavskih sabljarki, treba mi za neki ispit iduce semice. Shta ti radish?
-Eto, I ja sad bila na akademiji, I meni idu ispiti I tako. Nego, reche mi Janne da si vec spremio pesme za novi album. Kaze da su super!
-Ovaj….pa da, jesam, mada nije to nishta posebno, tipichan poletni zvuk, stvarno nije…
-Jooooj, suuuuper! Jedva chekam da opet udjem u studio!
-Ovaj,shta, kako, molim???!!!!
-Chekaj, jel’neshto nije u redu? Halo, Tuomase, slabo te chujem!
-Halo? Chekaj, stani, samo malo, uno momento, Tarja, zar ti ne reche onomad da ti se uopshte ne svidja kako pesme Nightwisha zvuche?
-Pesme chega?
-Kako chega, pa Nightwisha, benda na chijem si albumu pevala!
-A taj nash bend se zove Nightwish??!! A ja mislila da se zove Angels Fall First!!!
-(Joj, tuke li tukaste!!!! Okeani, progutajte me!) Ma Tarja, zeno, Angels fall First je ime albuma, a ime grupe jeste Nightwish!!!!
-Aha! Dobro, shto urlash na slushalicu, nisam glupa! Nego, jeste, tachno je da mi se u pochetku muzika nije svidjala, shtavishe, ni sad mi se ne svidja, izuzev one nimfomanske fantazije, ali to samo zbog teksta koji me lichno pogadja, jer ne znam zashto ali imam utisak da me Janne vara, samo josh ne znam s kim, a I oni koncerti shto smo ih sad imali su bili katastrofa, ali necesh mi verovati koliko mi je skochila popularnost medju drushtvom na akademiji otkad je izashao taj album! Znash, Kuopio je malo mesto, I svi studenti tamo pevaju jedino u okviru akademije, a ja sam jedina koja radi neshto I van toga, neki project, jel’te, I to josh ne neki obichan, svakodnevni materijal, vec chak taj…taj, kako beshe, antik metal…
-Tarja, to je gotik metal!
-Pa da, to sam I mislila, znam da je neka ruska rech. Nego, da se vratim, svi se interesuju za to, mnogi su kupili CD, pa josh pitali da im se potpishem, pa onako, svi pokazuju prstom na mene kad prodjem kroz akademiju! Chak su me zvali I na svingerske zurke koje organizuju apsolventi!!! A josh da ti ne pricham kako se chudom chude kad im kazem josh da taj…Nightwitch, jel’tako beshe?
-Nightwish!!!! (Veshtica si sama, debela kurvo!!!)
-Dobro, shta vichesh! Ovaj, kad im kazem da to meni nije nishta posebno, a oni puknu od zavisti shto se ja tako snishodljivo odnosim prema tome! A I kad smo imali one koncerte, moram ti priznati, prijalo mi je da me svi mushkarci iz publike onako pozudno gledaju, pa osetila sam se kao pravi sex simbol!
-(Kako, da ne, kad te niko sem popaljenih metalaca…I onog smushenog Jannea ne bi ni pogledao!)Da, da, tachno!
-I ovaj, da skratim, kad pochinje snimanje?
-Znash, kako, Tarja, nemoj se ljutiti, ali vokalne deonice za ovaj album su mnogo drugachije, I teze, I pisane su u mnogo vishem registru, tako da…mislim da tvoj glas ne bi bio pogodan za njih. Angazovao sam Tapia Wilsku, znash onog….
-Onaj debeli, shto je svirao s tobom, shto ga je jedared moj brat prebio kad ga je sluchajno zgazio martinkom?! Zar on mene da zameni?! Leptepojo!!! Pa shta on da peva?! A ne, ne mozesh tako da me napushish posle svega, zvacu ja Jannea…
-Ne, ne, ne, ne!!!!! Ma Tarja, ovaj…kako bih rekao, pogreshno si razumela! Tapio ce pevati mushke deonice, a ti cesh pevati zenske, kad si vec nava…bolja pevachica!
-Naravno da jesam! Samo shto u ovoj provinciji nemaju sluha za moj talenat. He, ko josh u tom….tom, kako reche, barok metalu ima raspon glasa od vishe od dve oktave? Ups, moram u bioskop sad sa drugaricama, znash, sad sam popularna u akademiji! Javi mi kad pochne snimanje! Cao!
-Cao!(Jooooooooj, jebem ti Pacifik!!! Taman sam mislio da se otarasim nje I dovedem Wilsku da peva, a ova kuchka mora da se ubacuje, k’o Emppu u septichku jamu! Ma ne moze to tako! Zvacu Jannea, da je on ubedi, jer moram Tapia dovesti u bend. Tog debeljucu, malog, slatkog, chupavog, robusnog….bolje da prestanem!)Halo? Janne? Tuomas ovde!
-Hei, Tuomi! Shta mi radish? Odavno te nema! Da nisi nashao nekog drugog? Ili si se proshlog puta mnogo opekao voskom, pa si ljut?
-Janne, slushaj! Da si smesta odgovorio Tarju od toga da peva na mom sledecem albumu! Jas am planirao Wilsku tu da ubacim, I pisao sam pesme za njegov glas. Pa upropastice mi kuja celu muzichku karijeru! Vec me dovoljno kompromitovala na onim koncertima kad je flertovala sa ovima iz prvih redova, pa su se pobili posle!
-Ali, Tuomi, dusho, ako ona bude pevala, ja cu imati bolji izgovor da budem u studiju, kraj tebe! Kako cu moci da dolazim u studio posle ako ne budem shatro pruzao podrshku Tarji?
-Slushaj, dovoljno si dugo sedeo na dve stolice! Dosta je bilo. Ovog trenutka ima da odluchish! Ili ona debela kvazi-primadona ili ja!
-Ali, Tuomi, ne mogu josh uvek da je ostavim, znash, ti imash svoje adute, ali ona ima mogo bolju sisu, a I ona ima dvojicu brace, obojica su trenirali boks, a I cale joj je masivan…..uostalom, objasni ti prvo meni zashto Wilsku da dovedesh u bend? Je li imash neshto s njim?
-Ja??? Ma nikako!
-Lazesh! Primetio sam kako ga pohotno gledash kad god ga vidish, a u poslednje vreme ga mnogo chesto vidjash!
-Slushaj, ne optuzuj mene za nevernost, mene, koji sam ti se dao celom svojom guzicom….Znam shta cu, ako ne odgovorish Tarju, sve cu joj priznati, I poslace dodjavola I tebe, I mene, ali I moj bend, konachno….
-Da se nisi usudio! Jer cu onda ja I Tarji, I Wilski, I svima ostalima u Kiteeu reci kakve ti gadosti volish da izvodish sa lutkicama Diznijevih likova!!!!
-Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemoj, Janne, ne igraj se zivotom! To se nikad, ali nikad ne sme saznati, oh strashne li tajne srca moga! To sam samo tebi I nikom vishe rekao, pa zaboga…..nemoj, Janne, dusho, kuco moja mila, pa zar bih ja tebe! Evo, ‘ajde, nek peva Tarja na albumu, pa I na sledecem ako hoce, samo se ti meni vrati! Pa zar je ona vredna toga da se mi svadjamo?!
-I to shto kazesh. Oprosti mi na ovim ruznim rechima, I dodji sad kod mene u stan da se pomirimo! Nabavio sam Pepeljugu na VHS-u.Vazi?
-Pepeljuga??!!! Evo me za minut, kuco!........

………………..and the rest is history………………

prica sesta:
Dragi okeanski dnevniche,
Danas smo nastavili snimanje vokala za nash novi album pod radnim nazivom CreekBorn, ali desilo se neshto nepredvidjeno, shto se moze negativno odraziti na nastavak snimanja. Elem, poshto je Tarja danas imala malo poteshkoca da otpeva izvesne deonice, pochela je da kuka kako pesma uopshte ne odgovara njenom rasponu glasa. Pa naravno da ne odgovara kade je to bilo pisano za Tapiov vocal, a ne za njen, skotica nijedna! I tad mi je pukao film, I izdrao sam se na nju, I bukvalno joj naredio da peva I ne sere vishe. Hm, I, gle chuda tad je otpevala kako valja. Ali onda, na sledecoj deonici, ona isto se zali kako ne moze da je otpeva, ja se josh vishe izurlichem na nju, a onda ona poche da plache I da se valja po podu studija, da chupa kosu, da vrishti, da jeca, da kune dan kad se rodila. Tad stvarno ne znam shta mi bi, ali sam je izvredjao onako najgore, I nju, I celu joj familiju, I akademiju, I Jannea, I nazvao sam je I kuchkom, I kurvom, I stokom, I svachim drugim. I, u poverenju, napalio sam se dok sam je vredjao! Izgleda da sam verbalni sadista! Pa to je prvi put od ko zna kada da me je zena napalila! Tuomase, majstore, izlechio si se! A Tarja, je, stvarno ne znam kako, sasvim istrpela te uvrede I otpevala sve relativno sjajno, ali koliko se jadnica uplashila od mog gneva, chak je u pesmi Passion & the Opera (pesma koju sam posvetio mom zigolu, inache ljubitelju Mocarta), u jednom staccato delu a lla Kraljica Noci otishla suvishe visoko, do poslednje dirke na klaviru. Jeste to extra, ali se ne uklapa u kontracepciju pesme. Pardon, koncepciju. Tako da, kad je otishla vecheras iz studija, uplashio sam se da nece vishe hteti da snima posle onakvog pljuvanja, pa sam pozvao Wilsku da uradi taj staccato, samo u normalnoj visini. Znash, Wilsku je sramota da prizna da vec 7 godina ide na chasove solo-pevanja (kaze, to mu narushava imidz zlog metalca), tako da cu podmetnuti Tarji njegove snimke kao njene, jer jadnica verovatno nema pojma ni kako je pevala danas. BTW, danas Janne nije mogao da dodje, ali inache je svaki dan u studiju, dusha moja! Chak je bio sve vreme dok sam snimao klavijature! Uh, shto je tu bilo sexa! Samo da Tarja nishta ne posumnja!
Tvoj, Tuomas

Moj, dnevniche, dal’si ziv,
Moram da ti se pohvalim da sam danas u studiju kod Tuomasa otkrila svoju mazohistichku stranu, ali samo u verbalnom smislu. Kad sam danas malo zapela oko jednog refrena (nisam ja kriva, jer Tuomas stalno pushi, teshko je pevati u takvom dimu), on se poshteno izdrao na mene, a meni ne samo da se razvezalo grlo I da sam zapevala ki Marija Kalas, vec sam I ovlazila, leptepojo! A kad se posle josh jedared izvikao, tad sam ga namerno drazila, I kao plakala, I lezala na podu, I vrishtala da su deonice teshke, I chupala kosu (sad mi je sve ono shto sam pre 2 nedelje nadogradila propalo, BTW), a on se idiot primio I urlikao na mene k’o vo kad ga kolju, a ja sam na podu studija svrshavala bezbroj puta!Kako je to lepo, kad te zadovolji drugi mushkarac, a da ne prevarish dechka! Tarja, majstore! Uh, a glas mi se prochistio od tog njegovog dranja, kad sam pevala neki staccato deo na foru Petog Elementa u pesmi Passion & the Opera(mislim da je text o nekoj penzionisanoj operskoj pevaljci shto se zaposlila kao kurva), odradila sam ga ki upisan! Nadam se samo da nisam otishla previsoko! BTW, Janne danas nije bio u studiju, ali inache je tu svaki dan, chak je bio I kad su se snimale klavijature. Da li treba neshto da posumnjam? Ma ne, pobogu, Janne uopshte nije muzikalan, shto bi on hteo da ukrade Tuomasove klavijature? Eh, Tarja, onaj sex od danas ti izgleda udario u glavu!
Operska diva, Tarja Turunen

prica sedma:
-Joooj, kako me nerviraju! Bre, ovo je ja mislim peti put na ovoj turneji kako Tarja I Emppu kasne na koncert jer su gospodin I gospodja u shoppingu! Jebala ih kupovina, ionako smo u Belgiji, k’o da ovde ima ishta pametno da se kupi! Opet nismo mogli da odrzimo tonsku probu jer njih nema!
-Smiri se, Tuomase. Doci ce do pochetka koncerta…..valjda. Znash ti kakve su zene, vishe vole da kupuju nego ‘leba da jedu, a I Emppu ima mnoge zenske osobine, tako da…..
-Ali, Sami, mi smo na ovoj turneji predgrupa, a ne hedlajneri, I ovi lepotani iz Rage-a su se sinoc izdrali na mene shto ovo dvoje uvek kasne na koncerte, a taman sam hteo da ostvarim malo prisniji odnos sa njima. Jebote, sinoc je Wilska morao da peva prve dve pesme dok je Tarja pokazala svima u bekstejdzu shta je tog dana kupila. A sve bi to vec nekako I trpeo da se njih dvoje zalazu na koncertima, Ili da stvarno znaju zanat, ali avaj. Emppu se trudi, ne mogu da porichem, ali chovek ne zna da svira gitaru! Jebote, ionako su sve solaze koje svira luk I voda, a I njih ne odsvira kako treba! A ona debela, koliko god znala da peva operu I studirala na akademiji, svaku pesmu izfalshira k’o nenormalna. A znam da moze da otpeva, nego se ne trudi, I koliko sam primetio, ne moze da peva dobro jer ne dishe na stomak, kuja!
-Ma smiri se, covece, opametice se njih dvoje.
-A Sami, mogu li neshto da te pitam?
-Izvoli.
-Zashto si ti onako ushtogljen na koncertima, I bez emocija, ni da se maknesh s mesta, a I zashto u busu uvek klechish na sedishtima, a nikad ne sednesh k’o chovek?
-Znash kako….ok, reci cu ti, ali to mora ostati tajna, razumesh?
-Kako da ne, chasne mi okeanske rechi, evo, povericu ja posle tebi jednu moju tajnu.
-Vidish, ja sam chlan sekte higijenikusa.
-Ti si higijenikus? !!!!! Jebote, ti si animalista!
-(Tvoj neverni Janne ti je animalista chim je s tobom, naduvana marvo!) Sleepwalker, Tarja!
-Dobro, shta vichesh, nisam glupa! Nego su mi ispale naochare iz torbe onomad kad sam pokushavala da vozim rolere. A profesorka pevanja mi kaze da ne valja da stavim sochiva, jer……
-Ok, shtagod, daj samo otpevaj da probamo……

…….-Joooj, bash mi se svidja pesmica, Tuomi, mnogo je dobra! Bash zvuchi nekako….mediteranski. Daj jedan duv! Uuuuhhhhh! Nego, shta kazesh na to da se mi s ovom pesmom prijavimo na festival u San Remu?
-Daj da povuchem. Brrrrhhhhmhgfjthjtfk jrsk!!!!!!!!! Mnogo dobra gandza! Ovaj, shta reche, na Evroviziju? Pa I nije ti losha ideja! Vidish, I vi pevaljke kazete ponekad neku pametnu! Ali, da nosish ovu crvenu haljinu na nastupu!
-A, pa hocu, hocu, samo moram da je odnesem kod shnajderke da mi je malo proshiri, znash, popravila sam se malo ove zime, a I zatvorila ona Marianna teretanu, a mrzelo me da idem na fitness kod Marjut, poshto je ona ishla s mojim Timom, pa smo se josh tad neshto podzapale. Raskinuli njih dvoje, I samo me sutradan u 11 unoc ona zove, I veli…..

………………and the rest is history……………..

pricha deveta:
Evo dugo ochekivanog (I josh duze smishljanog ) nastavka sage. Da vidimo kako su se, u pauzi izmedju napornih koncerata na Wishmastour jeseni 2000. chlanovi benda Nightwish opushtali u igri masne fote:

-Ok, daj sad meni flashu….da zavrtimo…..ha! Konachno I Tuomi da neshto kaze!
-Pih, jebem ti more sredozemno! ‘Ajde, Jukka, pitaj!
-Kazi nam ti lepo, kad si prvi put imao seks?
-Uf! Penissa tai piparissa?
-Piparissa, te tvoje nastranosti nas ne zanimaju, bar za sada.
-Ok.Pa, eto, kad sam imao 18 godina, secate se da je u Kiteeu bilo ono evropsko prvenstvo za seniore u pravljenju Sneshka Belica? E, pa ja sam se tad, dok su macani u polufinalu se borili, ushunjao u svlachionicu Shneewittchena iz Hamburga, jer su oni bili ipak najzgodniji od svih sportista tamo, prave atlete. I, dok sam ih chekao, ona luda chistachica iz ledene dvorane, znate onu, Ilmu….
-Ona shto je stalno chistila sa Biblijom u ruci?
-E, ta. Videla me kako se skrivam, I mislila je da sam tu da bih nju shpijunirao I gledao joj u bokserice. I….eto, ona me je tad “obradila”…..nisam bash ponosan na to. Shta se ti smejesh, Emppu?
-Pa jebote, zao mi te! Secam se da je ta ludacha stalno neshto vikala po gradu, I da je shetala s Biblijom, I da je sebe zvala “Ukletom lepotom Getsimanske avlije”.
-Ma cuti, meni prichash. I posle dugo godina nije htela da me se otrese, tek sam morao ceo Oceanborn da joj posvetim I onda je konachno shvatila da ne zelim vishe da se sexam s njojze. Uzas! Daj sad ja da zavrtim. I……Tarja!!!!
-Joooj, leptepojo, gde me nadje! Samo nemoj neshto perverzno, molim te!
-Ma naravno. Kazi mi, ali iskreno, da li si prevarila Jannea sad na ovoj, ili na nekoj od prethodnih turneja….
-Uh. Pa, ‘aj’sad, nashi smo, jel’te. Secate se kad smo letos imali par zajednichkih koncerata sa Rhapsody? E, tad sam spavala par puta sa Lukom Turilijem!
-Tarja, sunce ti…???!!!!
-Cuti, Jukka, bolje da ne govorim Sattu koliko si ti imao onih grupnih cura, jel’se tako zovu…
-Grupi devojke…
-Pa da! A ti sad meni tu neshto, sunce ti…. Pa choveche, Luka je bash shmeker…Pravi Talijan, onako vatren, Latin u krvi, strastven…a uzgred, primetila sam da se bolje raspevavam u toku sexa! Samo moram da pazim da ne progutam spermu u toku fekalija….
-Mislish, felacija?
-U redu, Emppulina, shta se sad pravish pametan?!
-Ali, Tarja, ti si verena za Jannea, a Luka je ozenjen!
-Pa shta! Ionako sam provalila da me Janne vara, raskinucu uskoro! Nego obecao je da ce me voditi na Maltu za Bozic, pa moram josh da ga trpim! A Luka ce se razvesti, rekao mi je, samo shto to kod njih ide malo teze, znate, katolichka crkva, papa,I sve ostalo….Znate kakve mi poklone shalje svake nedelje. Evo, bash mi je juche stigla bunda od nerca….
-U redu, u redu, hajde vrti tu flajku!
-Hajde.Hm! Emppu!
-Raspali, pichko!
-Pazi na jezik! Ipak sam ja neka kao dama! Kazi mi…..kazi……joooj, ne mogu da se setim…..
-Jebote, Tarja, pochinju mi Teletabisi, pozuri bre malo sa tim tvojim pitanjem!
-Tishina, Tuomase! Uvek se ti pravish glavni u svemu! E, da, kad vec rekoh to, kazi nam, Emppu, da li ti katkad smeta shto si stalno u Tuomasovoj senci?
-U senci? Pa mozda u medijskom smislu, ali po pitanju kreativnosti ne bih rekao!
-Kako sad pa to?
-Pa, vidish, ja u stvari sam napisao I pishem sve textove za Nightwish, a Tuomi pishe samo muziku!
-Iju, leptepojo! A zashto Tuomas onda prisvaja tvoje lirike?
-Eh, to je posebna pricha! Znate onu moju babu, ona shto je iskopala sebi jedno oko chachkajuci nos? E, ja nju mnogo volim, ali ona muchenica mrzi Ameriku, americhki jezik I sve shto ima veze sa Amerikom, I umrla bi jadnica kad bi saznala da ja pishem textove na americhkom, te sam se dogovorio s Tuomijem da on potpisuje moje textove, bar dok mi baka ne ode na Pajkino brdo.
-A shto toliko mrzi Ameriku?
-Pa to je pochelo kad su Ameri pobedili Finsku u kriketu 1958, iznervirala se zena, tad je dobila I srchku. No, daj da zavrtim…..
-Tero, stoko nijedna, shto si prdnuo!!!!?FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Huh?"
-Ja???!!! Tarja, pobogu, nisam stvarno, pa znam da ti to shteti glasu…..A, ne, to se samo Sami premestio u coshak kraj tebe!
-Sami, choveche, MOLIM TE, okupaj se vec jednom….
-Ali, Taco, ne smem….mislim, ne mogu, znash da sam uzeo sobu bez kupatila….
-Pa evo ti kljuch, idi u moju sobu istushiraj se. Samo ne diraj one vibratore na krevetu, Luka mi ih je kupio…..
-Ne, ne, ne, razumi me! Pa ne smrdim bash toliko…..
-Jebem ti nedeljne dane, samo idi u jebenu sobu I okupaj se! Dzaftaro nikakva, tunjava!
-E, ovo je dosta! Necu vishe da trpim tvoje nadrkano diva ponashanje, sponzorusho jedna uobrazena! Odoh ja da spavam, a vi se igrajte jebene masne fote I ostavite me na miru!
-Javi se kad nauchish da se krecesh na sceni!
-Javi se ti kad nauchish da pevash grlom, a ne sisama, kurvetino belosvetska!
-Nemoj da te sad ja bacim u more da se operesh!
-Sikter, kuchko prokleta!
-Ode! Hvala Bogu, da udahnem malo vazduha!
-Tarja, dusho, shto si tako gruba? Pokushaj da ga razumesh…..
-Ama, Tuomase, ne mogu vishe! Pobice nas jednog dana svojim smradom! A bash je fora bila kad ste ga letos u Panami bacilli u okean…dodushe tad se stvorila naftna mrlja u moru.
-Znam, ali…..ko ce nam onda svirati bas ako Sami ode? Da nece mozda Marko iz Sinergije?
-Ma da, Marko Hietala, kako da ne, da nece mozda I da peva u bendu! Najbolje bi bilo da dovedesh Pink Pantera da svira bas! Daj ne seri vishe, nego vrti tu flashu…………….

……………………..…and the rest is history…………………

pricha deseta:

Hajde da vidimo shta se dalje deshavalo u toku iscrpljujuce Wishmastourneje modne sezone 2000/01:

-Hei, Jukka, gde su svi nestali?
-Moi, Tero! Ma, otishli su na konferenciju za shtampu, dolaze za nekih dva sata.
-Au, jebote, ja sam totalno zaboravio! Ma ubio sam se k’o keva sinoc, tek sam sad ustao. Zaboravio sam I da imamo koncert vecheras. A shto ti nisi otishao s njima?
-Pitaj to onog zenskog petka Tuomasa. Rek’o mi je da sam ja samo jedan glupi samouki bubnjar, I to josh SAMO bisexualan, I da nemam shta ja da kazem novinarima, jer sam potpuno nebitan u celoj prichi. Skot! A josh me I ona debela kurvetina zaduzila da joj chuvam svlachionicu. Proshli petak su joj u Shpaniji ukrali sve vibratore, pa je morao organizator koncerta da je zadovoljava…..
-Znam, zatekao sam ih na gomili! Nego, ako si ti nebitan za intervjue, koji kurac ce onda Sami tamo? Ko ce njega bilo shta da pita?
-Ma ne daje on intervjue, njega su poveli da svojim smradom rasteruje poludele fanove oko ulaza.
-Heh, djavolchici moji vickasti! OK, nego sad su mi dali ovu poshtu shto je stigla za sve vas. Je li problem da im ti dash pisma I pakete, ja sad odo’ da jurim sojke, vracam se tek pred nastup.
-Ali, Tero, mi smo u nekoj nemachkoj banji, ovde su sve same babe!
-Znash kako kazu, jesu babe, al’ daju za dzabe! Vidimo se. I razdeli ta pisma, molim te!
-OK, srecno s matorkama! Hm, daj sad da im svima pootvaram poshtu, kad su me majmuni izjebali za intervjue. Od koga da krenem? Daj prvo svoje da vidim. Ah, stigao mi novi singl Britni Spirs! Daj da to brzo sakrijem, da me ne provable ostali, da mi dupe pomere, k’o onda kad su saznali da slusham Dzastina. Dobro, aha, evo I pisma za mene! I to od Satu. Shta hoce vishe ta ruralna dosada od mene? Da vidimo:

Ljubljeni moj Jukkelo,
Nadam se da vam je lepo na turneji, I da se super provodite I da ste dobri na nastupima, ali I posle njih. Mariana mi non-stop govori kako svi hevimetal muzikanti posle koncerata se puno drogiraju, pushe, piju I spavaju sa mnogo varoshkih cura. Molim te, kuco moja, nemoj da me varash, ipak te ja ovde verno chekam da mi se vratish iz belog sveta sa pechalbe. Jel’ tako da ti ne spavash s tim varoshankama? Ovde u Kiteeu sve je isto samo tebe nema, goveche moje nabildovano! Puno te ljubim, I budi mi dobar, I brzo mi se vrati.
Satu

Ma da, ne spavam ja, gde bih ja tebe prevario, seljanchuro prokleta! Joooj, gde me roditelji verishe s tom dziberkom josh kad sam imao tri godine! Jebem ti finsku tradiciju! Ne mogu sad da se nerviram. Da vidimo dalje. Evo jednog pisamceta za Tarju. Vau, od Luke. Da vidimo shta kaze sponzor:

Charobnice moja severnjachka,
Nadam se da ti je lepo na tom muzichkom hodochashcu po Evropi. Ja ti pishem jer imam loshe vesti. Nisam u mogucnosti da ti vishe shaljem poklone, a I moracu da otkazem ono nashe letovanje na Majorci, a vikendicu na Siciliji koju sam ti poklonio sam dao pod zakup, jer sam upao u materijalne poteshkoce. Znash, novi album se ne prodaje bash najbolje (kazu, kao, stalno teram jednu te istu prichu o zmajevima, machevima I magiji), cerka mi ide na exkurziju na Korziku, a I zeni sam morao da platim ugradnju novih silikona, da mi ne zvoca vishe. Nadam se da cesh me razumeti, azdaho moja od izgubljenih doba.
Tvoj Machor

Machor?! Ahahahaha! Joooj, Tarja ce poludeti kad sazna da joj je izvor finansiranja presahnuo. Ah, evo razglednice za Emppua. I to od one jednooke babe:

Djubrishte babino!,
Kako se provodish tamo u toj Ameriki, je li da je sve ruzno, prljavo, da su ljudi glupi I debeli.
Dodji nekad i svojoj baki, unuche moje plavo, poslala sam ti ovu razglednicu da vidish kako sam sredila kucu. Kad dodjesh, napravicu ti I krofne, bash onakve kakve ti volish.
Ljubi te baka

Boze, kakav debil. Sprc’o u dupe 22 godine, I josh uvek mu baba pravi krofne. Fala kurcu da smo raskinuli odavno! Ah, shta je ovo smrdljivo, iskorishceni toalet papir?! A,ne, to je samo pismo za Samija. Da vidimo:

Herra Vanska,
Zelimo samo da vas upozorimo da budno motrimo na Vashe ponashanje tokom turneje s vashim bendom, a sve u cilju da se ne bi ponovila ona ogavna blasfemija od pre mesec dana, kada ste u pijanom I drogiranom stanju oprali ruke nakon vrshenja velike nuzde. U sluchaju da se incident ponovi, bicete exkomunicirani iz Zajednice Sv. Smrde Higijenikusa, I bice bachena kletva na Vas I Vashe potomstvo do 1442686970457. kolena.
U nadi da nas razumete, Episkopija Karelsko-vukojebinska

Sick! Eh, kako smo onda uradili Samija, I naterali ga da opere ruke. Hihihi! Uh, evo josh jednog pisma za Tacu:

Rouva Turunen,
Sa zaljenjem Vas obaveshtavamo da ste usled neodgovarajuceg ponashanja iskljucheni sa Sibelius akademije, bez mogucnosti povratka na istu. Disciplinska komisija je temeljno ispitala incident koji se dogodio kad ste fizichki napali I verbalno izvredjali profesora horskog pevanja, herru Nieminena. Ista komisija sa razlogom smatra da je Vasha izjava da je za “vocal broj 1 svetske rok scene’’ uvreda da peva u ‘’horskoj gomili, sa krdom mutavih nesposobnjakovica koji nikad nece postati solisti’’ neosnovana, jer svi studenti na Akademiji, ukljuchujuci I soliste, moraju da polazu taj ispit. Takodje, utvrdjeno je I da ste u toku proteklih meseci ukrali 14 haljina velichine “Sumo wrestlers” iz garderobe akademijske scene, a kao dokaz dostavljene su nam fotografije sa koncerata vasheg benda na kojima nosite pomenutu odecu. Zbog toga ste duzni da Akademiji platite naknadu shtete u iznosu od 13,589.78 finskih maraka. Smatramo da Vam placanje naknade nece predstavljati problem, obzirom da Vam je dobro poznata afera od proshle godine u kojoj je glavni akter bio Vash verenik, herra Janne Leilo, koji je pokushao da podmiti profesora korepeticije koji Vas je oborio na ispitu. Takodje nisu zaboravljene ni pretnje koje je herra Leilo uputio pomenutom radniku ove ustanove.
Sa gadjenjem I vechitim prezirom, Centralni Komitet Sibelius Akademije
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 22:31   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,421
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: NIGHTWISH FAN POMOĆ!!!

Nije mi se dalo sve čitat i ja sam prije slušao Nightwish,ne znam je li ovo istina ali ne bi se čudio pošto Tarja više nije u bendu,a po ovome se vidi da i nije imala neke dobre odnose sa članovima benda.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 22:45   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: NIGHTWISH FAN POMOĆ!!!

Ko će to sve čitat!!!??? A Tarja je ionako operna pjevačica, nije nikakva tajna da odnosi među njima nisu štimali, nisu svi Iron Maiden.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pomoc, pomoccccc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114