| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Note za klavir u Kultura i Zabava forumu; ciao. gdje mogu naći blues, rock note za klavir na netu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: Note za klavir dajte ljudi, ako netko zna bilo šta, neka mi pošalje, bit ću mu zahvalna do kraja života!!!a i ružno mi je vidjeti da se dopisujem sama sa sobom! Milosti, molim milosti!
__________________ vodimo ljubav a ne rat |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 128
![]() | Re: Note za klavir pa imash u guitar prou, a to onda imash i tablature za girtaru i bash one, neznam kak se zovu, al one gdi se stavljaju note, bash one prave. i prek tih drugih se vjerovatno mozhe. a imash i opciju da ti u vrhu prozora pokazhe tipke na klaviru i kako koju treba svirat tako ti se ofarbaju
__________________ tko rano rani jednu srechu grabi tko rano pije, grabi dvije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Note za klavir tu ih skidas mislim tabove ![]()
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 71
![]() | Re: Note za klavir blues nikad neces dobro svirat dok ne naucis ljestvice... jer blues i jazz nisu note, to je improvizacija svakog individualca, a ti sad ako nekog skines u notu, neces znat nista o tome nego samo napamet...tako ja gitaru sviram, naucim napamet gdje treba sto stisnut a nemam pojma sta je sta jer mi se ne da ucit... p.s. ljestvice nadjes bez beda na google-u EDIT: btw treniraj sluh, skidaj akorde i melodiju laksih pjesama u pocetku...vidjet ces kako napredujes... ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: Note za klavir znam ja da blues treba osjećati i po tome osjećaju svirati ali mi za početak treba nešto da pobudi te osjećaje...a kada se pobude improvizacija će biti priča moga života
__________________ vodimo ljubav a ne rat |
| | |
![]() |
| Tagovi: blues, note, rock |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

Ne znam..