| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Novi album od Dream Theatera u Kultura i Zabava forumu; Je li tko slušao album? Baš sam ga sinoć skinuo preko neta i moran priznat da sam očekivao viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Novi album od Dream Theatera Je li tko slušao album? Baš sam ga sinoć skinuo preko neta i moran priznat da sam očekivao više...naravno album nije loš instrumantalno ali neke pjesme mi se ne sviđaju kao što je Constant Motion u kojoj James Labrie jednostavno loše kopira glas od Hetfielda. Očekivao sam da će album barem malo biti bolji od Octavariuma ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Novi album od Dream Theatera Ček, ta Constant Motion, jel to ona treća pisma s albuma, ona "Metallica" stvar? Dream Theater sve što dalje, to gore... Ali ipak idem na koncert...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: Novi album od Dream Theatera Octavarium je još i bio sasvim OK. Ovaj novi album me je totalno razočarao; kao da slušam Korn ili Limp Bizkit (bože sačuvaj) a ne jedne od pionira progresivnog metala. Sad but true, izgubili su onu inventivnost, imaginaciju koja ih je razlikovala od američkog metal mainstreama. Samo jednu jedinu pjesmu bih izdvojio, koja me je podsjetila na stare dobre Dream Theater: Ministry of Lost Souls. Ovo ostalo, žali bože...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: album, dream, novi, theatera |
« Arsen Dedic
|
R.H.C.P.koncert »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.