| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Novi INTERPOL u Kultura i Zabava forumu; Ne znam ima li koji ljubitelj, fan ili jednostavno slusac slicne glazbe, ali ja definitvno spadam pod prvo i trece. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Novi INTERPOL Ne znam ima li koji ljubitelj, fan ili jednostavno slusac slicne glazbe, ali ja definitvno spadam pod prvo i trece. Konacno docekano nesto novo, ali sve unofficial, ali ipak nesto, nakon godina sutnje. Ipak maheri svog zanata zaveli su se u veo tajne, ali nakon Turn On The Bright Lights-a i Antic-s, ovaj cekam 'kao ozebli sunca'. Kako shvatih, novi album bi mogao nositi ime ''Mammoth'', a nova pjesmica live snimljena s nedavnog koncerta u Ottawi, a iskrsnula na youtube-u definitvno mi je uljepsala dan (zahvala kome god da to bio): Citat:
![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi INTERPOL Ma pjesma je live, los je zvuk, a i studijske snimke njihove uvijek su na nivou. Tak da cekam i cekam da izadje to, valjda bude do ljeta da imam na kaj brijat citavo ljeto....uglavnom, eto...ja sretna!!! Da, glazba je definitvno melankolicna, ali zato tekstovi nisu...uvijek kad se sjetim njih nekak se sjetim i Smithsa...bas zbog te kombinacije.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Novi INTERPOL imam sve albume! odlični su mi... još da odem na neku svirku auu
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi INTERPOL Jos novosti...kako moje budno oko prati svaki pomak, samo obavjesavam (ne)zainteresirani puk. Interpol's New Song Is Bi-Coastal - Spinner.com Ljuta sam jer nikak da ih dovuku u Hrvatsku...dok Placebo po treci puta dolazi (ali nije da necu opet otici poslusati slatkicu Briana), oni ni jednom. Franz prosle godine, a poceli su kao predgrupa Interpolu. Evo, iz godine u godinu nadam se da ce upravo ta, biti ona kada ce zasvirati uzivo i kod nas, da mogu cupati kosu u prvim redovima.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Novi INTERPOL No, večeras je festival Lollapalooza u Chicagu. Ima i live streaming istog festivala Kliknete ovdje i dođete na main menu. Zatim dolje imate "Live webcast" i to bi bilo to. Preporučam gledanje u IE, meni su i Opera i FF zablokirali dok su pokrenuli streaming. IE radi savršeno.. Između ostalih nastupa i Interpol. Raspored nastupa izvođača Time Artist 12:15 Dax Riggs 01:15 Heartless Bastards 02:15 Lupe Fiasco 03:15 Blue October 04:15 Kings of Leon 05:15 Paolo Nutini 05:30 Amy Winehouse 06:30 Interpol 08:00 Pearl Jam Vremenska razlika je + 7 sati u našu korist. Tako da je ovih 06:30 kad bi Interpol trebao početi cca 01:30 ujutro po naškom vremenu... A sad pogodite koga ja čekam do 3 ujutro ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-08-07 Lokacija: To ni Čak Noris nezna
Poruka: 8
![]() | Re: Novi INTERPOL Dobar je novi Interpol. ![]() ali Turn on the bright lights... :x:x:X:X
__________________ You're a fucking ugly bitch. I want to stab you to death, and then play around with your blood. |
| | |
![]() |
| Tagovi: interpol, novi |
« Jeff Buckley
|
vokal u gipsu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.