Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Novi INTERPOL u Kultura i Zabava forumu; Ne znam ima li koji ljubitelj, fan ili jednostavno slusac slicne glazbe, ali ja definitvno spadam pod prvo i trece. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-07, 17:24   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Novi INTERPOL

Ne znam ima li koji ljubitelj, fan ili jednostavno slusac slicne glazbe, ali ja definitvno spadam pod prvo i trece. Konacno docekano nesto novo, ali sve unofficial, ali ipak nesto, nakon godina sutnje. Ipak maheri svog zanata zaveli su se u veo tajne, ali nakon Turn On The Bright Lights-a i Antic-s, ovaj cekam 'kao ozebli sunca'. Kako shvatih, novi album bi mogao nositi ime ''Mammoth'', a nova pjesmica live snimljena s nedavnog koncerta u Ottawi, a iskrsnula na youtube-u definitvno mi je uljepsala dan (zahvala kome god da to bio): Uzivajte...
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 19:53   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,191
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: Novi INTERPOL

Nisu loši,imaju neki melankoličan sound.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 20:41   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-09-06
Poruka: 6
Luka38 se izdvaja iz mase

Super su, sluša sam ih prije.
Dobre pisme su mi bile Evil i Slow hands, ali ova nova nije nešto.
Luka38 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 23:29   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Ma pjesma je live, los je zvuk, a i studijske snimke njihove uvijek su na nivou. Tak da cekam i cekam da izadje to, valjda bude do ljeta da imam na kaj brijat citavo ljeto....uglavnom, eto...ja sretna!!!
Da, glazba je definitvno melankolicna, ali zato tekstovi nisu...uvijek kad se sjetim njih nekak se sjetim i Smithsa...bas zbog te kombinacije.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 01:22   #5 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

imam sve albume! odlični su mi... još da odem na neku svirku auu
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 14:43   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Jos novosti...kako moje budno oko prati svaki pomak, samo obavjesavam (ne)zainteresirani puk.

Interpol's New Song Is Bi-Coastal - Spinner.com

Ljuta sam jer nikak da ih dovuku u Hrvatsku...dok Placebo po treci puta dolazi (ali nije da necu opet otici poslusati slatkicu Briana), oni ni jednom. Franz prosle godine, a poceli su kao predgrupa Interpolu. Evo, iz godine u godinu nadam se da ce upravo ta, biti ona kada ce zasvirati uzivo i kod nas, da mogu cupati kosu u prvim redovima.
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 15:03   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

ok su mi, skinuo baš mp3 ove pjesme heinrich maneuver
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 22:22   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
ok su mi, skinuo baš mp3 ove pjesme heinrich maneuver
to ce im bit singl...

jedva cekam novi album... ali ak pazljivije poslusas, nisu oni nista posebno... jednostavna glazba, jednolično pjevanje. tekstovi su odlični. posebno sa anticsa, skoro svaka pesma o seksu!
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 20:49   #9 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

No, večeras je festival Lollapalooza u Chicagu.

Ima i live streaming istog festivala

Kliknete ovdje i dođete na main menu. Zatim dolje imate "Live webcast" i to bi bilo to. Preporučam gledanje u IE, meni su i Opera i FF zablokirali dok su pokrenuli streaming. IE radi savršeno..

Između ostalih nastupa i Interpol.

Raspored nastupa izvođača

Time Artist

12:15 Dax Riggs
01:15 Heartless Bastards
02:15 Lupe Fiasco
03:15 Blue October
04:15 Kings of Leon
05:15 Paolo Nutini
05:30 Amy Winehouse
06:30 Interpol
08:00 Pearl Jam

Vremenska razlika je + 7 sati u našu korist. Tako da je ovih 06:30 kad bi Interpol trebao početi cca 01:30 ujutro po naškom vremenu...

A sad pogodite koga ja čekam do 3 ujutro
Odgovori sa citatom
Star 06-08-07, 13:24   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-08-07
Poruka: 8
makrovižn se izdvaja iz mase

Dobar je novi Interpol.

ali Turn on the bright lights...

:x:x:X:X
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: interpol, novi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111