| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Novi INTERPOL u Kultura i Zabava forumu; ...hm...kaj znaci ovaj ali?!?! HAAAA?!?! To kao 'ALI' nema do Turn On The Bright Lights, on je najbolji ili '... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi INTERPOL ...hm...kaj znaci ovaj ali?!?! HAAAA?!?! To kao 'ALI' nema do Turn On The Bright Lights, on je najbolji ili 'ALI' Turn On The Bright Lights je cisti neslusljivi srot?!?! Meni osobno Antics bio najbolji neko vrijeme, no kad sam malo pazljivije obratila paznju na Turn On The Bright Lights skuzila ljepotu u razlikama...The New, Obstacle (oba dva), NYC, Stella...ma sve...lijepo. Novi mi je izvrstan, tekstovi odlicni, glazba varira, sto ja preferiram...tak da ja zadovoljna novim uratkom koji se cesto vrti na mojoj playlisti. Eto...i nema vise ALI bez objasnjenja!!! ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-08-07 Lokacija: To ni Čak Noris nezna
Poruka: 8
![]() | Re: Novi INTERPOL Tad sam mislila ali turn on the bright lights je svetinja. ali ozbiljno sam se bacila na preslušavanje novog i tai album mie postao u istoj mjeri dobar kao i bright lights. o the lighthouse,mammoth,pioneer ili rest my kemistri. ![]()
__________________ You're a fucking ugly bitch. I want to stab you to death, and then play around with your blood. |
| | |
![]() |
| Tagovi: interpol, novi |
« Jeff Buckley
|
vokal u gipsu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.