| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi o azri u Kultura i Zabava forumu; Otvaram ovaj post o "Azri" jer smatram da je to kultna grupa koja je obilježila jedno vrijeme(... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: o azri Meni su neke njihove stvari odlične, a neke su mi katastrofa. Inače, moj stari zna Štulića još od kad su bili klinci.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-05
Poruka: 33
![]() | Re: o azri ...kad neće niko onda ću ja još malo o Azri... Johnny B. Štulić nedavno je izdao svoju autobiografiju naslova "Smijurija u mjerama" ispisana u stihovima.Knjiga je izdana u malom džepnom izdanju tvrdih korica s više od 450 stranica.U knjizi ima i fotografija iz raznih njegovih razdoblja.Štulić uglavnom piše u arhaičnom petnaestercu,ali ponegdje koristi i kraću,nepravilnu metriku.Opisuje razne događaje vezane u nastupe Azre,bavi se lokalnom povješću,ubacuje razne likove i događaje iz mitologije uglavnom grčke,pokušava biti prorokom događanja na ovim prostorima kao što je i nekad proricao budućnost-našu sadašnjost.Kazuje on i kako na početku nije imao ni kinte,pa se onda obogatio i postao najveći porezni obveznik u Zagrebu i na kraju opet dekintirao.Ima dosta toga u toj knjizi, pomalo je zbrkano,ali vidi se da je ostao vjeran sebi. Evo i koji stih: devedesete probam ja ono što sam znao i mnogo puta prije toga slušao naime da se na Azrinu muziku jebe radije bajno metne ona Sunčanu stranu ulice i stvarno |
| | |
![]() |
| Tagovi: azri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

o
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje