| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Old school darkerija u Kultura i Zabava forumu; Ocito i meni treba da skuzim kako je netko reply-o...odustala sam od pokusavanja nalazenja srodnika. Nemoj ni pomisliti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Old school darkerija Ocito i meni treba da skuzim kako je netko reply-o...odustala sam od pokusavanja nalazenja srodnika. Nemoj ni pomisliti da sam zaboravila Sjuzi, samo nisam znala koga da prvog stavim...bas sam nest opet kopala po netu sinoc i kao slucajno naletila i na Death In June i Sol Invictus i Misfits...uuf koliko toga ima. Uglavnom posla za narednih godinu dana....jeeee..... Siouxsie And The Banshees - necu previse o njima ali naglasila bi albume...svi divniji od divnih...moji najdrazi Join Hands, Peepshow, The Rapture...moja najdraza punkerica koju bih slijepo slijedila do smrti....(anegdota: Siuoxsie bi znala doci izrezanih rupa na majicama sa bradavicama koje su virile, u poznata elitisticka kazalista medju snobovsku elitu i gledati izraze sokiranih ustogljenih faca...I just adore her!!!!) Evo Carousel iz Peepshowa: I O Baby sa Rapture-a: Jooooooooooooooooooooooooooooj, ja zelim biti ona!!!!! (> pila sam kavu samo to...ne, ne pijem kavu inace....luda sam i manijakalna. Brijem da bi mogla trcat do Londona i zvonit Siouxsie na vrata...fuf!!!) Uglavnom, Vibice dragaaaaa, naravno da Rosetta Stone spada tu...klasika.....obavezno i neizostavljivo. Idem se ja malo skulirat, pa kad mi sine opet, ali u miru Ulyseje presvete, napisem i jos koju rječcu o drugim mi dragim bendovima i autorima.... p.s. kad je prije Krzelj pustao Dark 80'-s program bilo je divnoooo...no onda se sve to undergroundiziralo i postalo Musik Fantastik, pa party-i po Sisku i Rijeci....osudjeni smo na Tomija i Twilight Zone i eventualno Fukija i Night Of Fate And Divotion....boooring!!! Tak da ak ce bit nekaj u Zg-u vrijedno razgibavanja misicnog tkiva i razvlacenja mrezastih carapa javim ti (Vibica), pa odosmo cagat!!! Ionak brijem da si informiranija od mene...pa ti javi meni!!! I taaaak....odo trcat oko zgrade!!!!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Old school darkerija 15-5-2008 CHRISTIAN DEATH (USA) PHANTASMAGORIA (Hr) THEM PHILOSOPHY (It) Ulaz: 85 / 95 Kn 23-5-2008 80's Party na 2 floora The Best Of 80's floor Dark Side Of 80's floor Ulaz: 25 Kn 7-6-2008 TWILIGHT THEATRES DES VAMPIRES (It) Moglo bi i biti nesto dobro od ovoga.. Jos razmisljam dal cu ici.. Nekako mi bas i nisu nesto u posljednje vrijeme ovakva dogadanja, uvijek mi fali necega.. Il' se ne sjete neke ubersupercool pjesme il' dode hrpa ljudi koji nemaju blage o cemu se radi, alil onako, fora im je furka, pa eto..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Old school darkerija A na nekaj se bu islo ziher. Meni fali previse toga da bi uopce vise razmisljala kak cu se odlicno zabavit, pa se cak uspijem i iznenadit i zabavit ponekad. No, Christian Death sam cula uzivo toliko puta da mi dodje da ga izbjegavam kad je u gradu...nije mi nest vise to...cula sam da ce svirat stare stvari, al bez rozza nije to to...mozda prvi put kad sam ih cula davno u Labinu su me fascinirali, danas bas i ne prevec. A vidjet cemo...radje bi otisla na Kries sutra...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.