Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Old school darkerija u Kultura i Zabava forumu; Ocito i meni treba da skuzim kako je netko reply-o...odustala sam od pokusavanja nalazenja srodnika. Nemoj ni pomisliti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 14:51   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: Old school darkerija

Ocito i meni treba da skuzim kako je netko reply-o...odustala sam od pokusavanja nalazenja srodnika. Nemoj ni pomisliti da sam zaboravila Sjuzi, samo nisam znala koga da prvog stavim...bas sam nest opet kopala po netu sinoc i kao slucajno naletila i na Death In June i Sol Invictus i Misfits...uuf koliko toga ima. Uglavnom posla za narednih godinu dana....jeeee.....

Siouxsie And The Banshees - necu previse o njima ali naglasila bi albume...svi divniji od divnih...moji najdrazi Join Hands, Peepshow, The Rapture...moja najdraza punkerica koju bih slijepo slijedila do smrti....(anegdota: Siuoxsie bi znala doci izrezanih rupa na majicama sa bradavicama koje su virile, u poznata elitisticka kazalista medju snobovsku elitu i gledati izraze sokiranih ustogljenih faca...I just adore her!!!!)

Evo Carousel iz Peepshowa:

I O Baby sa Rapture-a:

Jooooooooooooooooooooooooooooj, ja zelim biti ona!!!!! (> pila sam kavu samo to...ne, ne pijem kavu inace....luda sam i manijakalna. Brijem da bi mogla trcat do Londona i zvonit Siouxsie na vrata...fuf!!!)

Uglavnom, Vibice dragaaaaa, naravno da Rosetta Stone spada tu...klasika.....obavezno i neizostavljivo.

Idem se ja malo skulirat, pa kad mi sine opet, ali u miru Ulyseje presvete, napisem i jos koju rječcu o drugim mi dragim bendovima i autorima....

p.s. kad je prije Krzelj pustao Dark 80'-s program bilo je divnoooo...no onda se sve to undergroundiziralo i postalo Musik Fantastik, pa party-i po Sisku i Rijeci....osudjeni smo na Tomija i Twilight Zone i eventualno Fukija i Night Of Fate And Divotion....boooring!!!
Tak da ak ce bit nekaj u Zg-u vrijedno razgibavanja misicnog tkiva i razvlacenja mrezastih carapa javim ti (Vibica), pa odosmo cagat!!! Ionak brijem da si informiranija od mene...pa ti javi meni!!! I taaaak....odo trcat oko zgrade!!!!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 20:27   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-10-06
Poruka: 8
exnih se izdvaja iz mase

Djeco, a Fields of the Nephilim i njihov Moonchild?!
exnih je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:03   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,240
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

15-5-2008
CHRISTIAN DEATH (USA)
PHANTASMAGORIA (Hr)
THEM PHILOSOPHY (It)
Ulaz: 85 / 95 Kn

23-5-2008
80's Party na 2 floora
The Best Of 80's floor
Dark Side Of 80's floor
Ulaz: 25 Kn

7-6-2008
TWILIGHT
THEATRES DES VAMPIRES (It)

Moglo bi i biti nesto dobro od ovoga.. Jos razmisljam dal cu ici.. Nekako mi bas i nisu nesto u posljednje vrijeme ovakva dogadanja, uvijek mi fali necega.. Il' se ne sjete neke ubersupercool pjesme il' dode hrpa ljudi koji nemaju blage o cemu se radi, alil onako, fora im je furka, pa eto..
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:50   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

A na nekaj se bu islo ziher. Meni fali previse toga da bi uopce vise razmisljala kak cu se odlicno zabavit, pa se cak uspijem i iznenadit i zabavit ponekad.
No, Christian Death sam cula uzivo toliko puta da mi dodje da ga izbjegavam kad je u gradu...nije mi nest vise to...cula sam da ce svirat stare stvari, al bez rozza nije to to...mozda prvi put kad sam ih cula davno u Labinu su me fascinirali, danas bas i ne prevec.
A vidjet cemo...radje bi otisla na Kries sutra...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108