| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Oliver ili MMK u Kultura i Zabava forumu; ajde ljudi vječno pitanje.Tko je po vama bolji Oliver ili Mišo Kovač.meni osobno Oliver,dapače uopće ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oliver ili MMK ajde ljudi vječno pitanje.Tko je po vama bolji Oliver ili Mišo Kovač.meni osobno Oliver,dapače uopće ne volim MMK,ali svi govore da je on kralj hrvatske estrade(iako to i nije neki problem kod nas jer nemamo estradu)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: Oliver ili MMK Od njih dvojice definitivno OLIVER, al po meni je OLIVER na jednom višem nivou od hrvatske estrade, tak da mi nije čudno da je MMK kralj cro-estrade
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Oliver ili MMK MIšo mi je ok, ali ipak mi je puno bolji Oliver!!!! ...gdje mi duša spava nikad nećeš saznati, pokrit će me draga žuto lišće ljubavi...
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Oliver ili MMK OLIVER naravno, covik je uspio prilagodit svoje pjesme i ovom vremenu te ostat u modi. Postigao je da ga slusaju sve generacije i da mu je svaki novi CD hit. Mozda ga nece svi slusat, ali nitko nece reci da je los. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Oliver ili MMK Teško mi ih je uspoređivati, oliver radi jednu možda kvalitetniju muziku za opustit se, poslušat i sl. a Mišo je pak za izlaske , kafane, dernek! i svak mi je u svojoj domeniu car. tako da je moj odgovor OBA
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Oliver ili MMK Između njih dvojice Oliver, njegova vrsta glazbe mi više odgovara. Dobar je i Mišo al više za neke fešte, kao što je netko već napisao
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: mmk, oliver |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

---ex moderator---