| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Opeth u Kultura i Zabava forumu; Ovako Opeth je death metal bend sa nekakvim mjesavinama jazz-a, progressive rock-a, blues-a i vrag zna cega ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Opeth Ovako Opeth je death metal bend sa nekakvim mjesavinama jazz-a, progressive rock-a, blues-a i vrag zna cega ne... ![]() Osnovan je 1990-Stockholm(Sweden) Trenutni clanovi benda su:Åkerfeldt, Åkesson, Mendez, Wiberg, Axenrot(Åkerfeldt je osnivac) Diskografija: Orchid, Blackwater Park, Damnaiton, Deliverance, Ghost Rivers, Morningrise, My Arms Your Hearse i Still life. Ince ime Opeth dolazi iz price ''Sunbird''(Wilbur Smith).U toj prici postoji grad koji se zove Opet-"City of the Moon". Molio bih da vase komentare i misljenja postate tu. ![]()
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opeth Totalno. Opeth mi je jedan od najdrazih bendova Od srece sto je netko otvorio ovu temu, ne znam koju bih pjesmu prvu stavila ![]() Face Of Melinda Weakness te Deep Purple Cover: na You Tube-u nema mnogo njihovih pjesama ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opeth U zadnje vrijeme dosta je promjena u bendu...prvo su promijenili bubnjara pa sad i gitarista...inace odlican bend.Najdraži albumi su mi Morningrise i Blackwater Park mada mi je i ovaj zadnji Ghost Reveries super,malo drugaciji pristup su radili na njemu nego na ovim drugim albumima...gitare su štimane na drop D što mi se još dodatno sviđa,nadam se da ce sljedeci album biti isto ovako dobar. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Opeth Kod njih mi se posebno svidja sto ih mozes slusat stalno a da ti ne dosade...jer promjene 3 vrste muzike u jednoj pjesmi. ![]() Izgleda da san nasa bend koji mi bas odgovara(iako preferiram pregressive).
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Opeth For absent friends Master's apprentices Bleak By the Pain I See in Others The moor Credence I bid you farewell ovo su mi najjace njihove stvari(iako nisam sve jos preslusa tako dobro)
| | |
![]() |
| Tagovi: metal, opeth |
« Kult!!!!!!!!!!
|
Ples-help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

Od srece sto je netko otvorio ovu temu, ne znam koju bih pjesmu prvu stavila